da-DK
1716851024549
https://www.r2n.dk/
Restauranter
Søg / Filtrér

Gode restauranter i København

Herunder kan du se alle gode restauranter R2N har et samarbejde med. Derudover kan du længere ned læse mere om gode restauranter

1 2 3

Gode restauranter i København

København er en by, hvor restauranterne er kendt for deres meget høje niveau. Der er således mange gode at vælge imellem. Prisniveauet på de gode restauranter kan dog godt være en anelse højt, men med rabatten fra Restaurant 2 Night, bliver god mad og drikke på en god restaurant straks til at betale.

Gode rabatter til alle slags køkkener

Hos Restaurant 2 Night kan du få rabat på god mad i alle afskygninger. Ligegyldigt om du leder efter en god italiensk restaurant eller en god kinesisk restaurant, er der mulighed for at finde det her på siden. Hver dag stilles der mere end 100 ledige borde til salg med rabat på r2n.dk, og med vores anmeldelsesfunktion kan du hurtigt og let finde ud af hvilken, der er de bedste ifølge vores brugere.

Rabat på gode restauranter i hele byen

Vi samarbejder med flest spisesteder i indre by, men der er også mange gode at vælge imellem på Nørrebro, Vesterbro, Østerbro, Frederiksberg og i Valby. Vi prøver selvfølgelig hele tiden at skaffe nye, gode restauranter, så der også er en god restaurant i lige dit lokalområde.

Prisniveau på gode restauranter i København

Det kan være dyrt at spise på en god restaurant, men det behøver det ikke at være - især ikke når man kan få op til 30% rabat gennem Restaurant 2 Night. Generelt er kinesiske restauranter og indiske restauranter ret billige med 3-retters menuer til omkring 150 kr før rabatten, mens italienske og franske restauranter plejer at ligge mellem 300 og 400 kr for en tilsvarende menu.

Gode restauranter i København

Kundeudtalelser

"Fint koncept og let at benytte." Anne Steffensen (Greve)

"I gør et godt stykke arbejde og jeres bestillings proces fungerer ubeklageligt :-) Tak..." Bat-Zion Kaaber (København NV)

"Super app, bruger den ofte og det virker bare." Helle (Frederiksberg)