da-DK
1714030095689
https://www.r2n.dk/
Restauranter
Søg / Filtrér

Brunch i København

Herunder kan du se alle brunch restauranter R2N har et samarbejde med. Derudover kan du længere ned læse mere om brunch konceptet

Brunch København

Det er meget populært at spise brunch i København. Derfor er der også mange lækre restauranter og caféer i København, hvor man kan få brunch. Især området omkring Strøget, Kgs. Nytorv og Nyhavn byder på et bredt udvalg af restauranter, der tilbyder brunch.

R2N´s netværk har mange af byens bedste brunch steder, hver med deres bud på en brunch oplevelse.

Bredt udvalg af brunch i København

Brunch er en blanding af morgenmad og frokost og derfor har mange af caféerne brunch på menuen, og den kan nydes i flere forskellige afskygninger. Både de danske restauranter, franske restauranter og italienske restauranter laver brunch menuer.

En brunch indeholder ofte pølser, bacon og æg, yoghurt, samt brød og frugt. De forskellige brunch restauranter  varierer udbuddet på tallerkenen. Mange steder er brunchen dog også som buffet, hvor man selv kan vælge, og spise alt det man kan.

Brunch restauranterne i København tilbereder forskellige former for brunch. Nogle laver en mere frokostinspireret brunch, mens andre tager mere udgangspunkt i en morgeninspireret brunch.

Fælles for dem alle er, at de sætter rammerne for det hyggelige søndagsritual, som brunchen er blevet for mange københavnere.

Brunch København

Prisniveau på brunch i København

Prisen er varierende, dog ligger de fleste brunch menuer i København på ca. 100 kr. Derudover skal der ofte betales for drikkevarer. Nogle steder er kaffe, te eller juice inkluderet i prisen.

Reserver et bord igennem Restaurant 2 Night og få et brunchbesøg i København lidt billigere, da der dagligt er gode tilbud hos et udvalg af caféer.

Kundeudtalelser

"Det er første gang, jeg har brugt jer - og det fungerede perfekt." Helle (Rødovre)

"Det her er da bare den fedeste succes længe. Ælsker R2N, det gør at man kan gå ud og spise..." Mette (København S)

"Rigtig godt koncept" Suzanne (København K)