da-DK
1721921080723
https://www.r2n.dk/
Restauranter
Søg / Filtrér

Restauranter på Amager

Herunder kan du se alle restauranter, der ligger i Amager, som R2N har et samarbejde med. Derudover kan du længere nede læse mere om Amager.

Amagers restauranter

På Amager er der mange forskellige restauranter, hvor man kan nyde en hyggelig og dejlig aften. Restaurant 2 Night samarbejder med en del af disse restauranter. Så, book et bord og opnå en  fordelagtig rabat gennem R2N.dk.

Smagsoplevelser

På Restaurant 2 Nights hjemmeside er der et bredt udvalg af restauranter, som ligger på Amager. Du kan blandt andet finde, det krydrede køkken, hvor der serveres indiske retter, og det japanske og kinesiske køkken er ligeledes repræsenteret. Derudover er der de danske smagsoplevelser, hvor der både er mulighed for at finde et spisested i cafémiljøet samt prøve specialiteterne i et gourmet køkken.

Den grønne ø

Amager er kendt for sin skønne natur og de store grønne områder, heriblandt Amager Strandpark og Kongelunden, men også Amagerbrogade. Disse steder er med til at gøre det til et attraktivt område især i sommerhalvåret, og med metroen er det blevet meget nemt at komme dertil.

Prisniveau

Afhængig af hvilken restaurant man vælger vil prisniveauet ligge fra 200 kr. for en 3 retters menu. Prisen afspejler, at Amager ligger lidt udenfor byen, og derfor er restauranterne i denne bydel i en anden og lidt lavere prisklasse.

Amagers restauranter

Gåafstand

I og med at alle restauranterne i R2N's netværk ligger tæt på metrostationen, er det nemt at komme frem og tilbage. Derudover tager det for eksempel kun et kvarter at komme fra centrum af København (Nørreport st.) til Amager med metroen.

Kundeudtalelser

"Super god app ,nemt og overskueligt," Dorthe (Vanløse)

"Super godt tilbud - alt fungerer perfekt; hurtigt og pålideligt respon! Nemt og særdeles..." Lise (København Ø)

"Elsker den her app. Gør at man prøver lidt forskelligt" Kristine Petersen (Fredensborg)