da-DK
1680131306064
https://www.r2n.dk/
Restauranter
Søg / Filtrér

Restauranter i Nyhavn

Herunder kan du se alle restauranter, der ligger i Nyhavn, som R2N har et samarbejde med. Derudover kan du længere nede læse mere om Nyhavn.
Der er desværre ingen resultater...
Vi foreslår i stedet:

Restauranter i Nyhavn

Nyhavn er et af Københavns allermest berømte og besøgte steder, hvor tusindvis af Københavnere og turister hvert år besøger Nyhavns populære restauranter. Restaurant 2 Night samarbejder med flere restauranter i dette område, og med rabatten fra Restaurant 2 Night er du sikret en god middag til en overkommelig pris.

Smagsoplevelser i Nyhavn

På en restaurant i Nyhavn støder du fortrinsvis på det danske køkken. Der er således rig mulighed for at spise smørrebrød, frikadeller med kartoffelsalat og få sig en snaps til. Der er dog også mulighed for at gå ombord i det irske eller det italienske køkken, hvis man skulle få lyst til det.

Seværdigheder i Nyhavn

Nyhavns historie går helt tilbage til slutningen af 1600-tallet, og mange af de nuværende bygninger er over 300 år gamle! Derfor er der masser at kigge på for de historieinteresserede, men ellers består Nyhavns charme også af det livlige miljø de mange glade mennesker og hyggelige restauranter giver.

Transport til Nyhavn

Nyhavn ligger lige i hjertet af København, og derfor er det nemt at komme dertil. Man kan tage metroen til Kgs. Nytorv station, og derfra er der kun et par minutters gang til en restaurant i Nyhavn.

Restauranter i Nyhavn

Prisniveau for restauranter i Nyhavn

Nyhavn er et af de mest populære steder i København, og derfor kan det være ganske dyrt at spise der. Med den rabat som du får gennem Restaurant 2 Night, bliver der dog skåret 20-30 % af prisen. Så det kan godt betale sig at booke ens næste besøg på en restaurant i Nyhavn gennem Restaurant 2 Night.

Kundeudtalelser

"Første gang jeg prøver R2N, men bestemt ikke sidste gang. Super god oplevelse." Britta Johansson (Frederiksberg)

"Super app, bruger den ofte og det virker bare." (Frederiksberg)

"Tak for endnu en oplevelse, som vi ikke selv ville ha’ opsøgt! Vi ser frem til den næste!" Jeanne (København V)