da-DK
1721079210819
https://www.r2n.dk/
Restauranter
Søg / Filtrér

Restauranter i indre København

Herunder kan du se alle restauranter, der ligger i indre København, som R2N har et samarbejde med. Derudover kan du længere nede læse mere om indre København.

Københavns restauranter

I indre by, København K, finder man et bredt udvalg af restauranter. Restaurant 2 Night samarbejder med mange af disse, så der er med garanti en restaurant for en hver smag.

Smagsoplevelser

Restauranterne ovenfor udgør en del af R2Ns netværk i København K, og som det fremgår, er der mange forskellige typer at vælge imellem. Der er tapas, sushi samt japansk, hvis man er til denne form for smagsoplevelse. Derudover er de traditionelle italienske, franske og nordiske køkkener også repræsenteret. Der er også mulighed for et besøg på en hyggelig gourmetrestaurant, eller man kan nyde det skønne cafémiljø. Dette område kan dermed tilbyde mange forskellige smagsoplevelser og er bestemt et område, som er et besøg værd.

Hjertet af København

København K byder på mange forskellige attraktioner, både flot arkitektur, natur og et livligt byliv. De mest kendte steder er Tivoli, Rundetårn og Strøget. I København K er der rig mulighed for at kombinere en dejlig tur på en god restaurant med en skøn shopping tur, eller se nogle af de spændende arkitektoniske seværdigheder.

Prisniveau

Prisen varierer meget, afhængig af om man vælger gourmet, hvor prisen hurtigt kan komme op over 400 kr., eller om der vælges en af de lidt billigere restauranter hvor prisen er ca. 200 kr. De fordelagtige rabatter som en reservation gennem R2N giver, er på ca. 10-30 %.

Restaurant København  K

Gåafstand

Restauranterne i R2Ns netværk ligger spredt over hele København K, og dette gør det muligt at komme til en restaurant hurtigt uanset hvor man befinder sig. Hvad enten man står på Hovedbanegården eller er ved Geologisk Museum, er det nemt og hurtigt at komme med bus til en af R2Ns mange restauranter. Offentlige transportmidler kører nemlig hele tiden i denne bydel.

Kundeudtalelser

"En rigtig god ide. Let at går til." Lif (Ringsted)

"Vi bruger jer meget, kanon koncept" Jens Carlsson (Rødovre)

"Super godt tilbud - alt fungerer perfekt; hurtigt og pålideligt respon! Nemt og særdeles..." Lise (København Ø)