en-GB
1639015659875
https://www.r2n.dk/
Amadeus København K

Hos Amadeus finder du en af Københavns hyggeligste gårdhaver. Nyd højtbelagt smørrebrød eller et bredt udvalg af varme retter. Book hér og få rabat på hele regningen i dag!

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
Du finder Amadeus I hjertet af Indre By, blot tre minutters gang fra Kongens Nytorv. Fra restauranten er du også kun et stenkast væk fra Det Kongelige Teater, Nyhavn, Strøget og båden til det smukke Operahus på Holmen.

Address: Store Kongensgade 62, 1264 København K

Atmosphere
I forårs- og sommermånederne byder Restaurant Amadeus velkommen i deres gårdhave, som tidligere er blevet kåret til en af Københavns hyggeligste. For at gøre det ekstra hyggeligt i den fine gårdhave, spilles der endda ofte livemusik. Når vejret ikke er til at sidde i gårdhaven, er der også en dejlig stemning indenfor.

The food
Hos Amadeus er kvaliteten vigtig, og derfor tilbereder deres dygtige kokke altid hver eneste ret med friske råvarer. Restauranten kombinerer alt det bedste i restaurant, café og konditori fra både det danske og det internationale køkken.

Til frokost serveres der højtbelagt smørrebrød og lækre varme retter. Hver aften kan du komponere din egen 2- eller 3-retters menu ud fra et stort udvalg af retter. Hvis du finder det svært at vælge, har restauranten sammensat en menu med deres favoritter, kaldet "Amadeus Menu".

Fra deres søsterbutik Gjæstgiveriet serveres der desuden altid hjemmebagt brød og kage.

Facilities
  • Vegetarian dishes
  • Live music
  • Handicapped accessible
  • Seats outside
  • Brunch
Cuisine
Danish, french, sandwiches (danish)

Opening hours
Monday to Sunday: 10:00 - 22:00

Price range
Starters: 75 - 95 Kr.
Main course: 165 - 245 Kr.
Dessert: 75 - 85 Kr.
Menu: 350 Kr.

Seatings
50 inside / 35 outside

Map


- Christmas menu -

Reviews

Loading reviews

Street view


Testimonials

"2 Night er det bedste rabatsystem, idet der reserveres samtidig og der er rabat på hele regningen,..." Christian Lassen (Glostrup)

"Godt koncept som vi gerne vil benytte os af igen" Karin (København V)

"Den bedste app." Lone Sundgaard (København K)