en-GB
1656977220152
https://www.r2n.dk/
Angelini København V

Oplev to af de mest populære køkkener - det italienske og amerikanske - hos Angelini i hjertet af Købehavn. Book hér og få rabat på hele regningen!

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
Angelini er beliggende i historiske Copenhagen Plaza lige ved hovedbanegården - tæt på både Tivoli og Strøget.

Address: Bernstorffsgade 4, 1577 København V

Atmosphere
Atmosfæren hos Angelini er afslappet og sætter rammen for en hyggelig middag med vennerne, kæresten eller familien. Højt til loftet, store vinduer og åbent køkken gør, at man aldrig keder sig i disse smukke lokaler.

The food
Hos Angelini tilbyder de alt fra lækre pizzaer og cremede pastaretter fra støvlelandet til amerikanske steaks, saftige burgere og friske salater. De to kulinariske køkkener – det amerikanske og italienske – er blandt de mest populære på verdensplan og byder på evige favoritter. Du finder altså noget for enhver smag og præference hos Angelini.

Retterne er tilberedt med omhu, og ingredienserne nøje udvalgt med udgangspunkt i så mange lokale råvarer som muligt. Til at ledsage de appetitlige anretninger har Angelini et bredt udvalg af vine og cocktails.

Facilities
  • Children's menu
Cuisine
Italian, american, steakhouse

Opening hours
Monday to Saturday: 17:00 - 22:00
Sunday: closed

Price range
Starters: 45 - 99 Kr.
Main course: 45 - 199 Kr.
Dessert: 59 - 72 Kr.

Seatings
70 inside / 0 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Testimonials

"Det er nu 2. gang jeg bruger R2N, men ikke sidste gang. MÅ anbefale det til andre, så de også..." Linda Sallerup Larsen (Rødovre)

"Udmærket at ku gøre brug af Restaurant 2 Night. Anvender det rimelig ofte sammen med min..." Jeanne Grønbech Witzansky (Greve)

"Første gang jeg har prøvet konceptet, og det var virkelig nemt at benytte." Karin (København S)