en-GB
1638371235158
https://www.r2n.dk/
C'ho Fame København K

Ønsker du at stimulere dine sanser, og forkæle dig selv med en autentisk oplevelse fra det romerske køkken? Så er C'ho Fame i indre by absolut et besøg værd! Book hér og få rabat på hele regningen!

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
C'ho Fame ligger i hjertet af København, ikke langt fra hverken Strøget, Tivoli eller Rådhuspladsen. Restauranten er dermed det perfekte stop efter en spadsertur i det smukke København.

Address: Larsbjørnsstræde 7, 1454 København K

Atmosphere
Hos C'ho Fame bydes du velkommen til en oase af hygge og god energi, hvor alle dine sanser stimuleres. Restaurantens ejere, Ruggero og Karina, har forenet deres romerske og nordjyske rødder i en kollission af italiensk madpassion og en nordjysk sans for hygge.

Indenfor har man dekoreret det intime lokale med lyskæder og højborde i træ, hvor du kan sidde i solstrålerne fra de store vinduer. På de varme dage kan du nyde maden ude i solens stråler, mens du observerer København, der emmer af liv og glæde.

C'ho Fame betyder "jeg er sulten" på romersk dialekt, så efter en lang dag med shopping og trætte fødder, er dette det perfekte stop!

The food
C'ho Fame finder sin inspiration fra det romerske køkken. Restaurantens kokke tilbereder maden med kærlighed og passion for det gode italienske håndværk, samt med stor respekt for de bedste råvarer. Alle råvarer såsom charcuterie, kaffe, kager, sodavand samt øl og vin er importeret hele vejen fra Italien.

Restaurantens gourmetpizzaer er langtidshævet i hele 72 timer, og bagt på mørkt mel, spelt og kamut, der sikrer de sprødeste og mest velsmagende pizzaer. Kaffen er fra Pascucci, der er kendt for at riste sine bønner lysere end de klassiske espressobønner. Deres Cannoli tilberedes efter de traditionelle sicilianske opskrifter. Dertil serverer de også et udvalg af friske salater og panini.

Others
Restauranten er en storfavorit hos sine gæster, der på Google blandt andet beskriver restauranten som "et stykke af italien midt i gamle København", "et autentisk sted med fantastisk sprød pizza" samt "super god service - en værtinde der oprigtigt bryder sig om gæsterne".

Facilities
  • Vegetarian dishes
  • Seats outside
Cuisine
Italian, Pizza

Opening hours
Monday: 11:00 - 21:00
Tuesday: 12:00 - 21:00
Wednesday to Thursday: 12:00 - 22:00
Friday to Saturday: 12:00 - 23:00
Sunday: closed

Price range
Starters: 55 - 160 Kr.
Main course: 70 - 145 Kr.
Dessert: 75 Kr.

Seatings
15 inside / 6 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Testimonials

"Fantastisk idé, jeg kommer til at bruge denne side meget." Jacob Klünder (Frederiksberg C)

"Fin og nem ordning !! :-)" Ingrid Gerner (København K)

"Jeres koncept holder 200% - vi bruger det meget :-)" Mette (København S)