en-GB
1639013152100
https://www.r2n.dk/
Grand Bistro Frederiksberg

Besøg Grand Bistro på Frederiksberg og udforsk deres spændende køkken, som er en fusion af det asiatiske og franske. Book hér og få rabat på hele regningen!

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
Du finder Grand Bistro på Thorvaldsensvej på Frederiksberg, blot et stenkast fra Forum St. Ikke langt derfra finder du også Frederiksberg Centeret og efter en kort tur befinder du dig i Indre By.

Address: Thorvaldsensvej 2, 1871 Frederiksberg

Atmosphere
Grand Bistro byder dig velkommen indenfor i en moderne indrettet restaurant med et hint af den asiatiske kultur, hvor hyggen og en behagelig stemning hurtigt spreder sig. De har indrettet med mørkt interiør, lanterner i loftet og farverige malerier på væggene. I de varme sommermåneder kan du nyde solens stråler på deres udendørsservering med udsigt over Frederiksbergs gader.

Personalet lever efter de asiatiske skikke og Buddhismens traditioner, derfor vil du med det samme opleve, at de gør deres ypperste for at I har det godt og nyder jeres besøg.

The food
Hos Grand Bistro laver de mad fra hjertet, og serverer retter der er fusioneret mellem det asiatiske og franske køkken. Idéen om et køkken med asiatiske og franske bistro-retter, opstod oprindeligt for 17 år siden, da de åbnede deres første restaurant i Fields.

Restaurantens kok er specialiseret i det europæiske køkken og sætter stor ære i, at benytte friske og økologiske råvarer. Kokken er opvokset i Vietnam og har flere års erfaring på en række 5-stjernede hoteller, så I er altid garanteret mad af den bedste kvalitet.

På menukortet finder I et udvalg af franske favoritter som Confit de Canard og Moules Frites samt asiatiske retter som den vietnamesiske nationalret "Pho" og lækker sushi.

Others
R2N-rabatten kan ikke kombineres med tilbudsmenuerne.

Facilities
  • Vegetarian dishes
  • Seats outside
Cuisine
French, asian, café

Opening hours
Monday to Friday: 11:00 - 22:00
Saturday to Sunday: 10:00 - 22:00

Price range
Starters: 68 - 78 Kr.
Main course: 98 - 198 Kr.
Dessert: 50 Kr.

Seatings
50 inside / 8 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Testimonials

"Konceptet fungerer glimrende" John Rasmussen (Kokkedal)

"Første gang jeg prøvede at booke bord via R2N, og det virkede bare helt perfekt." Vibeke (København S)

"Godt koncept. Men - Der mangler nogle restauranter udenfor København. Ex. Hørsholm, Rungsted" Jens (Hørsholm)