en-GB
1635293136918
https://www.r2n.dk/
Knøw København V

Spisebar Knøw ved Rådhuspladsen er en hyggelig og uformel nordisk spisebar, hvor der kokkereres med stor kærlighed for de jyske råvarer og hjemmelavede opskrifter tilsat et personligt touch. Book hér og få rabat på hele regningen i dag!

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
Spisebar Knøw ligger lige ved Rådhuspladsen i gåafstand til hele indre by. Der er let adgang med offentlig transport, da der er gode metro og busforbindelser lige uden for døren.

Address: H.C. Andersens Boulevard 8, 1553 København V

Atmosphere
Spisebar Knøw er en hyggelig og uformel nordisk spisebar, hvor kærligheden til jyske råvarer og ærlig madlavning er altafgørende.
Indenfor bydes du velkommen af det søde personale, der under hele dit besøg vil sørge for at opvarte dig, så du aldrig mangler noget.

Indenfor er spisebaren indrettet i et moderne og simpelt udtryk, hvor der oser af hygge. Her kan du både nyde din middag ved de lysebrune træborde eller sætte dig i sofahjørnet med et brætspil eller et glas vin. I sommermånederne kan du sidde udenfor i deres gårdhave og nyde solens stråler.

The food
Hos spisebar Knøw er missionen at servere ærlig mad inspireret af det hyggeligste fra Jylland. Jylland gemmer på gode råvarer, fantastiske producenter og røverhistorier - og netop dette, ønsker de at præsentere for det københavnske publikum.

På menuen finder du en 3-retters menu, som skiftes ugentligt, alt efter hvad sæsonen og dagens råvarer dikterer. Hvis ugens menu ikke frister, kan du altid vælge mellem husets 5 favoritter. Husets favoritter er sammensat af køkkenpersonalets ynglingsretter fortolket og tilsat deres eget personlige præg

Udvalget på deres drikkekort henter primært inspiration fra de jyske bryghuse og vinbønder. De dansk producerede drikkevarer bliver akkompagneret af et par udenlandske klassikere.

Others
På både Facebook og Tripadvisor har restauranten fået 5 ud af 5 stjerner og bliver rost til skyerne af deres gæster.

Facilities
  • Seats outside
Cuisine
Danish, nordic

Opening hours
Monday: closed
Tuesday to Thursday: 12:00 - 23:00
Friday to Saturday: 12:00 - 24:00
Sunday: closed

Price range
Starters: 85 Kr.
Main course: 100 - 145 Kr.
Dessert: 85 Kr.
Menu: 195 - 245 Kr.

Seatings
30 inside / 0 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Testimonials

"Fed fed app. Takker mange gange :-)" Lasse Sørensen (København NV)

"Fedt koncept. Meget glad for det!" Magnus (København V)

"Det er dejligt at kunne gå ud at spise lidt oftere, når man får så god rabat med R2N." Hanne Refsgaard (København Ø)