en-GB
1579771097401
https://www.r2n.dk/
Nino e Franco København N

Hos Nino e Franco på Nørrebro kan du opleve autentisk italiensk stemning og nyde de bedste italienske klassikere. Book hér og få rabat på hele regningen i aften!

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
Nino e Franco ligger på Blegdamsvej, hvilket de har gjort i de sidste 30 år. Restauranten ligger nærmest med fællesbarken i baghaven, og også med kort afstand til sortedams sø og Botaniske have.

Address: Blegdamsvej 36, 2200 København N

Atmosphere
Når man træder indenfor i restauranten, er det som at tage en tur til Italien. De gør hvad de kan, for at give deres gæster en lille pause fra hverdagen, i hyggelige rammer. Man vil som gæst opleve en opmærksom og personlig betjening.

The food
De er kendt for deres brede udvalg af italienske pizza, pasta og kødretter. På deres menukort finder man alle de italienske klassikere som fx. Vitello Tonnato, Carpaccio, Saltimbocca, Panna Cotta og meget mere.

Facilities
  • Seats outside
Cuisine
Italian

Opening hours
Monday: closed
Tuesday to Thursday: 16:00 - 22:00
Friday to Saturday: 16:00 - 23:00
Sunday: 16:00 - 22:00

Price range
Starters: 35 - 95 Kr.
Main course: 89 - 195 Kr.
Dessert: 55 - 59 Kr.

Seatings
70 inside / 10 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Street view


Testimonials

"Fantastik oplevelsen, god hjemmeside og godt koncept som vi hel sikkert vil bruge fremover. Jeg har..." Dorthe Riskjær (Valby)

"Tak til Christian for den fantastiske service han leverede for at sikre sig det hele gik iorden med..." Nicholas (Herlev)

"Fungerede så godt og rabat med det samme:)" Bianca Kamuch Christensen (Rødovre)