en-GB
1634473717059
https://www.r2n.dk/
Bonjour Vietnam København V

Bonjour Vietnam på Vesterbro er ikke bare et smukt spisested, men også stedet hvor man kan nyde rigelige portioner af Vietnams skønne og friske køkken. Book hér og få rabat på hele regningen!

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Info Ved reservation før kl. 19.30 har man som udgangspunkt sit bord i 1,5 time - dog kommer maden hurtigt. Ved reservation fra kl. 19.30 har man bordet, så længe man ønsker.
Location
Bonjour Vietnam ligger på Vesterbro, lige ved siden af det Ny Teater. Restaurantens placering, tæt på mange af byens attraktioner, gør Bonjour Vietnam til det oplagte stop efter en Sightseeing dag.

Efter kl.18 er der gratis parkering i hele Teaterarkaden indtil kl. 07 næste dag.

Address: Vesterbrogade 44, 1620 København V

Atmosphere
Bonjour Vietnam drives af et dansk-vietnamesisk ægtepar. I det store rum med glasruder mod køkkenregionen, kan du følge med i, hvordan den vietnamesiske del af ejerskabet, på en systematisk og legende let måde, fremtryller velsmagende gedigen mad.

Restauranten er indrettet med smukke vietnamesiske kunsthåndværks genstande i form af fade, lamper, vaser og skåle. Restauranten har også siddepladser udenfor, så på de varme sommerdage, kan du nyde den velsmagende mad i solens stråler.

The food
Hos Bonjour Vietnam er passionen at bringe det moderne og traditionelle vietnamesiske køkken til København. Her kan du nyde rigelige portioner af det lækre mad i høj kvalitet, til priser som alle kan være med på. Restaurantens kokke sætter stor ære i, at tilberede alt mad fra grunden med friske råvarer.

Hvis du er vild med kød, anbefaler restauranten at du prøver deres specialitet 'Bò né'. Bò né er en vietnamesisk steak, der bliver serveret i en støbejernstallerken med et spejlæg og en skøn blanding af krydderurter og grønt.

Others
Bonjour Vietnam har i 2017 vundet en 'World Luxury Restaurant Award', hvor de blev bedømt til at være 'Den Bedste Vietnamesiske Restaurant i Europa'.

Vær opmærksom på, at dette generelt er en travl restaurant - især hvis man reserverer mellem kl. 18 og 19, og når der er forestillinger i teateret.

Facilities
  • Vegetarian dishes
  • Free parking
  • Seats outside
Cuisine
Asian, fish and shellfish, vietnamese

Opening hours
Monday to Sunday: 16:00 - 24:00

Price range
Starters: 89 - 95 Kr.
Main course: 139 - 179 Kr.
Dessert: 65 Kr.
Menu: 249 - 299 Kr.

Seatings
75 inside / 20 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Street view


Testimonials

"Ros til konceptet." Steen Thaim Kjeltoft (Frederiksberg)

"Super fint koncept!" Christine (Frederiksberg C)

"Dejligt og tak for rabat" Syter Kristensen (Svinninge)