en-GB
1639013765447
https://www.r2n.dk/
Wine & Dine Ballerup

Hos Wine & Dine i Ballerup forkæles dine smagsløg med lækre velsmagende retter i nærværende og hyggelig stemning. Få en gastronomisk oplevelse i særklasse! Book hér og få rabat på hele regningen.

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
Wine & Dine er en del af Hotel Lautrup Park og er beliggende på Borupvang i Ballerup.

Address: Borupvang 2, 2750 Ballerup

Atmosphere
Restauranten gør alt for, at man som gæst får en fuldendt oplevelse af deres service, da de lever og ånder for, at deres gæster er tilfredse.

Stemningen er både hyggelig og nærværende. De arbejder løbende med spændende byggeprojekter i bæredygtige materialer. Dels fordi det skaber den rette stemning, men i den grad også fordi, de kan se værdien i at genbruge. I samarbejde med Genbyg på Amager har de fundet gamle gulvbrædder fra en bygning ved Det Kongelige Teater. Brædderne er blevet behandlet, bearbejdet og genanvendt til design af de smukke og rustikke borde i deres restaurant.

Deres opmærksomme personale sørger for at du aldrig mangler noget og står altid klar til at rådgive dig i menukortet og tilhørende vine.

The food
Wine & Dine sætter en ære i at stimulere dine smagsløg og gør deres ypperste for at give dig en gastronomisk oplevelse, som i højeste grad forkøler dine smagsløg. Køkkenet anvender altid sæsonens bedste råvarer, så de konstant kan sikre høj kvalitet og friskhed i deres retter. Et kig på menukortet afslører en kærlighed til det nordiske køkken - fra danske klassikere tilført et gourmetmæssigt og moderne twist til asiatisk inspirerede retter.

Restauranten gør en dyd ud af, at dyrke deres egne urter, så de hele tiden kan tilføre deres retter det twist, der får den helt rigtige smagsoplevelse frem. Samtidig er det en fryd for alle sanser at nyde det frodige bed i gårdhaven.

Others
Deres vin-sortiment, der består af over 250 forskellige vine, varierer efter sæson og høst, således at de altid kan præsentere et bredt udvalg af den bedste vin, som matcher årstid og lejlighed.

Facilities
  • Free parking
  • Internet
  • Bar
  • Seats outside
Cuisine
Gourmet, nordic, asian

Opening hours
Monday to Thursday: 18:00 - 21:00
Friday to Sunday: closed

Price range
Starters: 84 - 88 Kr.
Main course: 245 - 295 Kr.
Dessert: 92 Kr.

Seatings
60 inside / 20 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Testimonials

"Dejligt koncept, der giver en udfordringer til at sprige ud i nye valg af restuationsbesøg." Gitte Jandoria (København K)

"Et koncept der bare holder igen og igen." Mette (København S)

"Tak for jer! Oplever varianter i byen, som vi ellers ikke ville opleve! Og rabat er jo altid et..." Jeanne (København V)