en-GB
1571426130746
https://www.r2n.dk/
MALT Aarhus

Besøg MALT i hjertet af Aarhus, hvor det historiske Ceres Bryggeri lå, hvis du ønsker en aften i historiske lokaler og mad lavet af talentfulde kokke. Bestil via R2N og få rabat på både mad og drikke.

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
Besøg MALT i hjertet af Aarhus – hvor det historiske Ceres Bryggeri lå. Hvis du er i bil, kan du parkere i parkeringskælderen hos Q-park i Ceres Byen, som er 5 minutter væk fra MALT på gåben.

Address: Ceresbyen 64-68, 8000 Aarhus

Atmosphere
Når du træder ind i de historiske lokaler, tændes der en magi, der skaber den helt rigtige stemning for en god aften. Hér er plads til at nyde øl, mad og selskab.

Rummet, du sidder i, skiller sig ud. Mærk stemningen fra det historiske Ceres Bryggeri, betragt det rå og elegante åbne køkken – og lad øjnene løbe over murværket og det rustikke loft.

Lokalet er så fascinerende, at du skal passe på ikke at fortabe dig helt: Der står spændende mad og øl på bordet foran dig, som også fortjener din fulde opmærksomhed..

The food
MALT har håndplukket deres dygtige, begejstrede og nytænkende kokke, og givet dem frie hænder, så de kan blomstre, udfolde deres talenter og yde deres ypperste. Så ved et besøg kan du roligt lade kokkene vælge retterne, mens du læner dig tilbage, nyder dit selskab og de historiske lokaler du sidder i.

I vælger om I ønsker en 8 eller 12 retters menu som køkkenet har sammensat på forhånd. Hvis I ønsker mindre serveringer kan der vælges enkelte retter fra á la carte kortet.

Others
15 ølhaner er muret elegant ind i væggen i restauranten, hvorfra de tilbyder 15 forskellige craft beer fra hane.

Prøv specialbryg, du ikke har smagt andre steder – bl.a. fra brygmester Kissmeyer. Bestil deres ølsommeliers velkomponerede ølmenu til maden. Eller en fremragende vinmenu. Og gå på opdagelse i a la carte-menuens kriminelt fristende udvalg.

Cuisine
French, nordic, beer cuisine

Opening hours
Monday: closed
Tuesday to Saturday: 17:00 - 23:00
Sunday: closed

Price range
Starters: 45 - 75 Kr.
Main course: 85 - 120 Kr.
Dessert: 45 - 125 Kr.
Menu: 375 - 475 Kr.

Seatings
65 inside / 0 outside

Payment methods

Map


Testimonials

"Der virker jo bare det her :-)" John Skovgaard (København Ø)

"Konceptet fungerer super godt :-)" Peter Rex (København V)

"fint koncept jeg bruger den altid, når jeg skal ud at spise." (Gilleleje)