en-GB
1591143089280
https://www.r2n.dk/
Wine & Dine Ballerup

Oplev gastronomisk forkælelse og en nærværende stemning hos Wine & Dine. Book via R2N og få rabat på hele regningen.

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
Wine & Dine er en hyggelig restaurant med fokus på kvalitet, der er beliggende på Borupvang 2 i Ballerup, og er en del af Hotel Lautrup Park.

Address: Borupvang 2, 2750 Ballerup

Atmosphere
Restauranten gør alt for, at man som gæst får en fuldendt oplevelse af deres service, da de lever og ånder for, at deres gæster er tilfredse.

Stemningen er hyggelig og nærværende. De arbejder løbende med spændende byggeprojekter i bæredygtige materialer. Dels fordi det skaber den rette stemning, men i den grad også fordi, de kan se værdien i at genbruge.

I samarbejde med Genbyg på Amager har de fundet gamle gulvbrædder fra en bygning ved Det Kongelige Teater. Brædderne er blevet behandlet, bearbejdet og genanvendt til design af de smukke og rustikke borde i deres restaurant.

The food
Wine & Dine sætter en ære i at stimulere dine smagsløg og gør deres ypperste for at give dig gastronomisk forkælelse. Køkkenet anvender altid sæsonens bedste råvarer, så de konstant kan sikre høj kvalitet og friskhed i deres retter. Et kig på menukortet afslører en kærlighed til det nordiske køkken - fra danske klassikere tilført et gourmetmæssigt og moderne twist til asiatisk inspirerede retter.

Restauranten gør en dyd ud af, at dyrke deres egne urter, så de hele tiden kan tilføre deres retter det twist, der får den helt rigtige smagsoplevelse frem. Samtidig er det en fryd for alle sanser at nyde det frodige bed i gårdhaven.

Others
Deres vin-sortiment, der består af over 250 forskellige vine, varierer efter sæson og høst, således at de altid kan præsentere et bredt udvalg af den bedste vin, som matcher årstid og lejlighed.

Facilities
  • Free parking
  • Internet
  • Bar
  • Seats outside
Cuisine
Gourmet, nordic, asian

Opening hours
Monday to Thursday: 12:00 - 22:00
Friday: 12:00 - 21:00
Saturday to Sunday: 18:00 - 21:00

Price range
Starters: 88 - 96 Kr.
Main course: 210 - 310 Kr.
Dessert: 38 - 105 Kr.

Seatings
60 inside / 20 outside

Map


Testimonials

"Super godt koncept, som er nemt at bruge. Vi helt sikkert benytte jer senere og få ny inspiration..." Charlotte (Ballerup)

"Som altid et fremragende koncept." Jytte Nielsen (Viby Sjælland)

"God app.bruger den en del.Virkelig dejligt at spare lidt penge. Så kan jeg gå ud og spise flere..." Zanne Zerpentin (Rødovre)