en-GB
1634470720985
https://www.r2n.dk/
Nori Bar Aarhus

Hvis du skal forkæle dig selv lidt ekstra, så tag forbi Nori Bar i Aarhus. Her serveres frisklavet sushi af den bedste kvalitet uanset om du vælger deres ala-carte eller all-you-can-eat. Book hér og få rabat på hele regningen!

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
Nori Bar er beliggende mellem åen og Store Torv centralt i Aarhus. Det er derfor det oplagte besøg i forbindelse med en tur i Aarhus Centrum.

Address: Sankt Clemens Stræde 7, 8000 Aarhus C

Atmosphere
Hos Nori Bar er der tale om en stilren og hyggelig restaurant, hvor atmosfæren er både hyggelig og afslappet. Ejeren Zhenbin Lin er selv rundt i restauranten næsten hver dag og sørger for tage sig godt af sine gæster.

Nori bar har plads til ca. 50 gæster indenfor i den moderniserede restaurant. De sorte lædersofaer står smukt opad de bruntmalede vægge, der er dekoreret med runde spejle. Bordene er dækket med levenede lys og små fine blomster. Den dæmpede belysning bidrager til den hyggelige stemning. I deres hyggelige gårdhave, er der desuden plads til yderligere 25 gæster, så på de varme sommerdage kan du sidder her og nyde det lækre måltid.

The food
Køkkenet på Nori Bar har over 10 års erfaring med at tilberede lækker sushi og de er dermed eksperter i kunsten, det er at lave sushi. Hér er stort fokus på kvalitet og de gode råvarer, der fremhæver smagen.

Hos restauranten kan du slå dig løs i deres menukort bestående af blandt andet forskellige sushi ruller, sashimi og supper eller deres all-you-can-eat. Når du bestiller all-you-can-eat, vælger du på en tablet hvilket sushi du ønsker, hvorefter det tilberedes med det samme i køkkenet. På den måde du altid helt frisk sushi.

Nori Bar adskiller sig fra Aarhus' øvrige sushi-steder ved også at tilbyde et stort udvalg af lækre cocktails, som tilberedes med øje for detaljen så nydelsen er optimal.

Others
Har du bestilt all-you-can-eat og levner mere end 3 stykker sushi pålægges en pris på 10 kr. pr. stk.. Dette for at restauranten kan mindske og forebygge madspild.

Facilities
  • Vegetarian dishes
  • Romantic
  • Seats outside
Cuisine
Sushi, Cocktailbar, all-you-can-eat

Opening hours
Monday to Sunday: 11:00 - 23:00

Price range
Menu: 228 - 258 Kr.

Seatings
50 inside / 25 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Testimonials

"Nemt og hurtigt at bruge." Mette (Rødovre)

"Et godt koncept der bare fungerer Anbefaler det til alle der gider høre på det" ClausNexøe (Lyngby)

"Super fint koncept!" Christine (Frederiksberg C)