da-DK
1659929629576
https://www.r2n.dk/
Bar Rye - Danish Smørrebrød København K

Nyd klassisk dansk smørrebrød med et moderne twist hos Bar Rye i indre København. Book hér og få rabat på hele regningen!

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
Bar Rye ligger på en sidegade til Strøget. Det er dermed det oplagte sted for en lækker frokost i forbindelse med en shoppetur.

Adresse: Badstuestræde 4, 1209 København K

Atmosfære
Når du træder ind hos Bar Rye, ser du som det første glasbaren, hvori smørrebrødet er smukt anrettet. Væggene er malet i mørkeblå farver og den dæmpede belysning, skaber en hyggelig og afslappet stemning. På de varme sommerdage kan du nyde solens stråler og din frokost udenfor.

Uanset om du kommer forbi til en hurtig bid mad, en hyggedag med vennerne eller et forretningsmødet med kollegaerne, så er du sikret en god oplevelse hos Bar Rye.

Maden
Hos Bar Rye har du udsigt til moderne fortolkninger af det klassiske danske smørrebrød, der både er en fryd for smagsløg og øjne.

På menukortet finder du et godt udvalg, der blandt andet består af hjemmelavet hønsesalat, æg med rejer, laks samt dyrlægens natmad.

Andet
Vær opmærksom på, at man skal være minimum 12 år, for at besøge restauranten.

Faciliteter
  • Vegetarretter
  • Pladser udenfor
Køkken
Dansk, smørrebrød

Åbningstider
Man til Tirs: 08:00 - 00:00
Ons til Fre: 11:30 - 16:30
Lør: 11:00 - 17:00
Søn: 12:00 - 16:00

Prisleje
Menu: 124 - 244 Kr.

Siddepladser
25 inde / 6 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"Tak fordi I indhenter tilbud på div. restauranter. Vil helt klart checke ind hos jer igen, inden..." Helene (Charlottenlund)

"Udmærket at ku gøre brug af Restaurant 2 Night. Anvender det rimelig ofte sammen med min..." Jeanne Grønbech Witzansky (Greve)

"godt koncept, er med til at vi får prøvet nogle forskellige restauranter." HANNE (Høng)