da-DK
1634473804821
https://www.r2n.dk/
Barbar Bar København V

Midt på det pulserende Vesterbro Torv kan du hos Barbar bar blive forkælet med velsmagende caféretter i hyggelige retroomgivelser. Nyd en god burger og en kold øl på ude serveringen. Book her og få rabat på hele regningen i aften!

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
Barbar Bar er perfekt placeret midt på Vesterbro Torv. Herfra er du tæt på Det Ny Teater og samtidigt ikke langt fra Strøget og Tivoli.

Adresse: Vesterbrogade 51, 1620 København V

Atmosfære
Navnet "Barbar Bar" kan være en smule vildledende, da her faktisk er mere tale om en café end en bar.
Indenfor mødes du af en retro indretning med et moderne twist.
Langs bagvæggen har man dekoreret med akustikpaneler i lysebrune farver, der har et smukt sammenspil med de afhøvlede trægulve, lædermøblerne og de cremefarvede vægge.
Det bløde lys i lokalet signalere, at man gerne vil følge med resten af udviklingen på det snart gennemrenoverede og populære Vesterbro.
I anlægget spilles der mellow musik og der hyggesnakkes over samt på tværs af bordene.

Ude serveringen på Vesterbro Torv er et kæmpe plus, og på lune sommerdage er det oplagt at drysse forbi og nyde en middag eller en god øl her.

Maden
Hos Barbar bar serverer man klassiske caféretter til priser de fleste kan være med på. Deres menukort byder på alt hvad hjertet kan begære. Her kan du vælge mellem stjerneskud og smørrebrød, eller prøve deres velsmagende bøffer og burgere. Du kan også komme forbi til en lækker brunch eller kaffe og kage. Der serveres også enkelte vegetariske retter.

Restaurantens ejer går meget op i kvalitet og ønsker kun det bedste for sine gæster. Ved dit besøg kan du næsten altid forvente at finde den snaksaglige og hyggelige ejer, Romen.

Andet
På de varme sommerdage anbefaler restaurantens ejer, Romen, at I bestiller en kold fadøl, en lækker drink eller vælger én af deres specialøl, som I kan nyde på deres dejlige udeservering.

Faciliteter
  • Vegetarretter
  • Børnemenu
  • Bar
  • Pladser udenfor
  • Brunch
Køkken
Café, International, burger

Åbningstider
Man til Søn: 11:00 - 24:00

Prisleje
Forret: 69 - 95 Kr.
Hovedret: 119 - 180 Kr.
Dessert: 49 Kr.

Siddepladser
44 inde / 120 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"Til lykke med det fremragende konsept! Det er ikke sidste gang vi vil benytte os af det!" Jytte Nielsen (Viby Sjælland)

"Nemt og hurtigt. Kan især lide at man have overblik over restauranterne og deres rabat på et..." Amalia (København N)

"Tak for jer! Jeg benytter jer ofte og mine venner beder mig om at booke bord hos jer :-)" Line (København V)