da-DK
1618771743034
https://www.r2n.dk/
Café G København K

Lyst til en hyggelig café centralt i København? Så er Café G på Gråbrødretorv et sikkert hit. Hér er du i gåafstand til alt, og menukortet byder på café-retter af høj kvalitet. Bestil via R2N og få rabat på dagens ledige borde.

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
Café G ligger på det hyggelige Gråbrødretorv centralt i København. Både Strøget, Nørreport station og Kgs. Nytorv metro er inden for gåafstand.

Adresse: Kejsergade 2, 1155 København K

Atmosfære
Hos caféen kan du tage en velfortjent pause med god mad og hyggelig stemning. Her kan du se frem til veltilberedt mad af høj kvalitet, god betjening og en afslappet atmosfære med plads til alle. Ideelt efter en shoppetur, et godt udgangspunkt for et møde og en skøn ramme om en aften med dem, du holder af.

Du kan både sidde inde i deres hyggelige restaurant med udsigt til det charmerende torv, eller du kan nyde det hele fra første række udenfor under varmelamperne – de har udendørsservering året rundt.

Maden
Café G laver alle retter af friske råvarer, og på deres menukort finder du et bredt og spændende udvalg af caféretter – lige fra velkendte klassikere til nye og spændende anretninger.

Deres smørrebrødstallerken er et populært valg blandt deres gæster til frokost – en dansk frokostklassiker med masser af smag. Til aften kan du fx nyde grillstegt oksetournedos, lammeskank eller prøve nye smagsoplevelser med deres elegante 2- og 3-retters menuer.

Faciliteter
  • Vegetarretter
  • Børnemenu
  • Bar
  • Pladser udenfor
Køkken
Café, International, burger

Åbningstider
Man til Søn: 08:00 - 23:00

Prisleje
Forret: 99 Kr.
Hovedret: 139 - 229 Kr.
Dessert: 59 - 99 Kr.
Menu: 259 - 319 Kr.

Siddepladser
60 inde / 40 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"Jeres koncept fungerer bare. Vi har nu prøvet en del af jeres restauranter og er rigtig glade for..." Anette Lykke (Slangerup)

"en god og nem måde at finde nye steder og det fungere fint" Linda (Ølstykke)

"Super app, bruger den ofte og det virker bare." Helle (København S)