da-DK
1721411778048
https://www.r2n.dk/
Café G København K

Hos Café G på det hyggelige og charmerende Gråbrødretorv serverer de velsmagende caféretter af høj kvalitet. Prøv deres store brunchbuffet eller slå dig løs i deres smørrebrødstallerken.

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
Café G ligger på Gråbrødretorv centralt i København. Her befinder du dig på byens hyggeligste torv, hvor du både er tæt på Strøget, Tivoli og Kongens Nytorv. Ikke langt herfra har du desuden metro, bus og togforbindelser.

Adresse: Kejsergade 2, 1155 København K

Atmosfære
På Café G kan du tage en velfortjent pause med god mad og hyggelig stemning. Se frem til god betjening og en afslappet atmosfære. Uanset om du er sulten efter en shoppetur eller bare leder efter et godt sted til en hyggelig stund med dine nærmeste, så er der plads til alle.

Caféen har både siddepladser inde og ude. Indenfor i deres hyggelige omgivelser, er der udsigt over det charmerende torv. I det store og rummelige lokale har man indrettet med mørkt interiør, der skaber rammerne for en afslappet stemning. Væggene er dekoreret med små anekdoter samt bog- og vin hylder. Hele året rundt kan du nyde din mad på torvet - om sommeren i solens stråler og om vinteren med et tæppe under varmelampen.

Maden
Café G laver alle retter af friske råvarer og de dygtige kokke gør sig ekstra umage for at kunne give den bedste smagsoplevelse. Uanset om du er småsulten eller skal have stillet den store sult, så har Cafe G noget for enhver smag.

Til morgenmad kan du kigge forbi og prøve deres store brunchbuffet, der byder på alt hvad hjertet begærer. Klassikere som blandt andet æg, pølser, frugt, skyr, müsli, pålæg, ost og brød er altid at finde. Til frokost og aftensmad finder du et bredt udvalg af både velkendte og mere spændende café anretninger. Prøv f.eks. deres smørrebrødstallerken, som er et populært valg. Er du mere sulten kan du prøve deres elegante 2- eller 3-retters menu.

Faciliteter
  • Vegetarretter
  • Handicapvenlig
  • Børnemenu
  • Bar
  • Pladser udenfor
Køkken
Café, International, burger

Åbningstider
Man til Søn: 08:00 - 23:00

Prisleje
Forret: 109 Kr.
Hovedret: 129 - 289 Kr.
Dessert: 89 - 109 Kr.
Menu: 349 - 399 Kr.

Siddepladser
60 inde / 40 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"Heg er stadig stor fan af R2N og anbefaler sitet til andre - en rigtig sjov ide - man få prøvet..." Joanna Soya (Frederiksberg)

"Super smart idé. Det virker!" Marlene (København V)

"Første gang jeg har prøvet konceptet, og det var virkelig nemt at benytte." Karin (København S)