da-DK
1660816792409
https://www.r2n.dk/
Café Kræz Odense

Café Kræz i hjertet af Odense stræber altid efter at give gæsterne byens bedste caféoplevelse. Smag deres weekend brunch eller slå dig løs i det store menukort fyldt med klassiske caféretter og meget mere. Book hér og få rabat på hele regningen.

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
Café Kræz ligger i hjertet af Odense, hvor man er i gåafstand til alt. Det er derfor det perfekte valg, når der skal nydes en frokost i forbindelse med en shoppetur eller til en hyggelig aften i byen.

Adresse: Gråbrødre Plads 6, 5000 Odense

Atmosfære
Hos Café Kræz kan du nyde dit måltid med udsigt over Gråbrødre Kloster. Caféen er moderne indrettet med lyse træborde, smukke grønne planter og behagelige lædersofaer. I de varme sommermåneder åbner de desuden for deres udendørs servering, hvor du befinder dig på de solrige pladser midt på Gråbrødre plads.

Her er målet at servere et godt måltid med et smil på læben og en behagelig service i hyggelige omgivelser. Derfor er du altid garanteret et hyggeligt og afslappende besøg i gode rammer - uanset om du kommer med vennerne, familien eller kæresten.

I løbet af dagen kan du opleve den europæiske cafékultur - men om aftenen forvandles stedet til et festligt sted med DJ og livemusik.

Maden
Café Kræz er både café, brasserie og restaurant. Her sætter man en stor ære i at give sine gæster en gastronomisk oplevelse, hvor råvarerne og tilbedredningen såvel som hyggen er i højsædet.

Prøv f.eks. deres populære weekend brunch, der består af 3 varianter - den klassiske, den varierede og den vegetariske. Du kan også bygge din egen brunch med 3, 5 eller 7 retter ud fra deres favoritter på brunchsedlen. Til frokost serveres desuden et bredt udvalg af de klassiske caferetter som blandt andet burger, pasta, sandwich og salat.

Til aftensmad kan du prøve deres sammensatte 3-retters menu eller slå dig løs på deres ala-carte menukort, som blandt andet byder på lækkerier som Moules Mariniere, Tartar i flere varainter eller Ribeye Steak.

Faciliteter
  • Vegetarretter
  • Børnemenu
  • Pladser udenfor
  • Brunch
Køkken
Café, brasserie, vegansk

Åbningstider
Man: 09:30 - 23:00
Tirs til Lør: 09:30 - 24:00
Søn: 09:30 - 23:00

Prisleje
Forret: 95 Kr.
Hovedret: 130 - 255 Kr.
Dessert: 50 - 75 Kr.
Menu: 325 - 400 Kr.

Siddepladser
160 inde / 200 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"Godt koncept - jeg havde dog ikke is i maven til at vente til sidste dag (smiler) med at bestille" Nynne (Værløse)

"Håber jeres hjemmeside virker næste gang - men tak for jeres gode hjælp iøvrigt ;-)" Mette (København Ø)

"Enkelt og effektivt" Per (Valby)