da-DK
1701813749784
https://www.r2n.dk/
Café Nöa’h København S

Velkommen til Café Nöa’h – din lokale oase på Islands Brygge, smukt beliggende ved Havnevigen. Læn dig tilbage og nyd alt fra brunch til aftensmad samt friskbrygget kaffe og friske smoothies i afslappende omgivelser.

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
Café Nöa’h ligger unikt placeret på Havnevigen, lige ved den nye strand. Du kan let komme til caféen på cykel og via bus 250S, som stopper lige i nærheden.

Adresse: Viggo Kampmanns Plads 5, 2300 København S

Atmosfære
Hos Café Nöa'h kan du opleve klassisk café-hygge både inde og ude. Caféen er perfekt placeret lige på havnevigen, hvilket giver dig en smuk udsigt over vandet.

Indretningen er moderne og stemningen afslappet. Indenfor er caféen indrettet i lyse farver og med flotte planter. Betjeningen er venlig og imødekommende.

Maden
Uanset om du bare skal have en hurtig frokost, eller om der skal hygges med vennerne over et måltid mad, står Café Nöa'h klar til at give dig en god oplevelse.

Om det er brunch, frokost eller en god middag du er i humør til, er det muligt hos caféen, som forkæler med gode smagsoplevelser, lavet af sunde og friske råvarer, hele dagen.

Faciliteter
  • Vegetarretter
  • Live musik
  • Børnemenu
  • Pladser udenfor
  • Brunch
Køkken
Café, frokost retter, burger

Åbningstider
Man til Søn: 11:00 - 22:00

Prisleje
Forret: 59 - 79 Kr.
Hovedret: 149 - 299 Kr.
Dessert: 69 - 79 Kr.

Siddepladser
70 inde / 50 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"Endnu engang ros til jeres app og jeres tiltag med gode nyhedsbreve med tips & tricks. I bliver sgu..." Karsten Kroman (København V)

"En rigtig god ide, når man er gæst i København og ikke kender restauranterne og deres..." Pia Lind Jacobsen (København K)

"Fungerer super godt, har lært flere restauranter at kende gennem R2N også hvor venner har booket..." Ulla (København V)