da-DK
1721769862836
https://www.r2n.dk/
Café Sorgenfri København K

Oplev traditionel dansk mad og smørrebrød i charmerende og autentiske omgivelser på en af Københavns ældste beværtninger og restauranter. I 2022 blev restauranten anerkendt med TripAdvisor's "Travelers' Choice" pris.

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Bedste danske restaurant på R2N.
I 2022 fik Café Sorgenfri 5,50 ud af 6 stjerner.
Bedste danske restaurant på R2N.
I 2021 fik Café Sorgenfri 5,40 ud af 6 stjerner.
Beliggenhed
Cafe Sorgenfri er en af Københavns ældste beværtninger og restaurant. Caféen ligger i en sidegade til Strøget og i gåafstand fra Christiansborg, Nationalmuseet og Universitetet.

Adresse: Brolæggerstræde 8, 1211 København K

Atmosfære
Cafe Sorgenfri er en klassisk dansk smørrebrøds restaurant, komplet med rødternede duge og utallige kongelige portrætter samt historiske malerier. Hvis du vil have 'hygge', er dette stedet for dig!

Huset, som Café Sorgenfri er placeret i, på hjørnet af Brolæggerstræde og Knabrostræde er genopført i 1796 efter den store brand i 1795. Det vides, at Fru Botilde Marie Madsen i 1882 fik bevilling til at drive værtshus i den lille kælder i hjertet af København. Men det menes at beværtningens historie går langt længere tilbage.

Maden
Menuen indeholder klassisk dansk frokost med smørrebrød, og lune retter, som hakkebøf med spejlæg og bløde løg og flæskesteg med rødkål og agurkesalat.

Andet
Caféen får flotte anmeldelser på Google, hvor der bl.a. bliver skrevet:

"Den smilende Cafe! Som altid glædeligt & venligt imødekommende, lækker kold Carlsberg samt snaps. Vi har kommet igennem mange år, oplever genkendelsens glæde meget hurtig, da de har rigtig god evne til at bevare smag & kvalitet på højt niveau".

"5 stjerner, maden i top, verdens bedste flæskesteg, verdens bedste betjening af Søren. Man får hvad man betaler for 100%. Søren du var den bedste tjener jeg muligvis nogensinde har haft".

Faciliteter
  • Pladser udenfor
Køkken
Dansk, smørrebrød

Åbningstider
Man til Lør: 11:00 - 17:00
Søn: 11:00 - 16:00

Prisleje
Forret: 89 Kr.
Hovedret: 89 - 179 Kr.
Dessert: 89 - 155 Kr.
Menu: 359 - 459 Kr.

Siddepladser
30 inde / 10 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"Fedt koncept første gang vi prøvede det og det var en kæmpe succes" Julia (København V)

"Dejligt at i svare så hurtigt, fint koncept" Lone Larsson (København S)

"Fantastisk koncept, kan kun anbefales, det vil vi bruge mere, og anbefale til venner og bekendte." Lars Nielsen (Slagelse)