da-DK
1721764713071
https://www.r2n.dk/
Café Emil Holte

Café Emil har et slogan; “En bid af noget bedre”, og er det perfekte afbræk fra shopping i Holte Midtpunkt. Der serveres velsmagende retter for enhver smag uden at pengepungen skal tømmes.

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
Café Emil er beliggende på Holtes mest velkendte indkøbssted - nemlig Holte Midtpunkt, hvor du finder en bred vifte af butikker.

Adresse: Holte midtpunkt 23, 2840 Holte

Atmosfære
Betjeningen hos Café Emil er personlig og opmærksom - og du er altid sikret et smil! I den charmerende café byder de dig velkommen med åbne arme og en varm atmosfære, som vil få dig til at føle dig hjemme med det samme.

Caféen tilbyder en hyggelig og afslappet atmosfære - perfekt til familier, og priserne sætter ikke dybe spor i pengepungen. De har børnevenlige faciliteter og viser sportsbegivenheder på storskærm.

Maden
Både til frokost og aften kan du finde et spændende udvalg på menuen, som vil friste enhver. Uanset om du er til højtbelagt smørrebrød, en lækker burger, en saftig bøf af oksemørbrad eller en sprød salat med friskbagt brød og smør, så kan du finde det hos Emil.

Faciliteter
  • Børnemenu
  • Pladser udenfor
Køkken
Café, smørrebrød, burger

Åbningstider
Man til Lør: 10:00 - 22:00
Søn: 10:00 - 19:30

Prisleje
Forret: 119 - 129 Kr.
Hovedret: 129 - 199 Kr.
Dessert: 70 - 95 Kr.

Siddepladser
60 inde / 15 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"Fungerer super godt, nemt og hurtigt" Pia Andersen (Valby)

"Godt fungerende koncept. Brugervenligt og med hurtig tilbagemelding. Giver god inspiration til..." Charlotte (København V)

"Godt koncept,Vi får prøvet flere forskellige restaurenter" IrisWesth (Hvidovre)