da-DK
1627265765263
https://www.r2n.dk/
Khmer Cuisine København K

Oplev Danmarks første cambodjanske restaurant og smag de farverige og krydrede retter hos Khmer Cuisine. Reserver med R2N og få rabat på hele regningen.

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
Khmer Cuisine ligger tæt på Esplanaden og Amalienborg ca. 5 minutters gang fra Kongens Nytorv.

Adresse: Store Kongensgade 92, 1264 København K

Atmosfære
Khmer Cuisine ønsker at københavnerne skal nyde de cambodjanske retter, på samme måde som man gør 9.000 km fra København, nemlig i anretninger der serveres til hele bordet til deling. Målet er en autentisk cambodjansk oplevelse.
Det cambodjanske køkken har i mange år stået i skyggen af det thailandske og vietnamesiske. Nu hvor turismen blomstrer, er der dog større og større efterspørgsel på cambodjansk mad.

Maden
Hvor det thailandske køkken bærer præg af det stærke og sur/søde, og det vietnamesiske køkken er kendetegnet af friske krydderurter, så handler maden i Cambodja om kontraster. Der er det sure og det søde, det kogte og det sprøde, det krydrede og det milde. Kort fortalt er khmerkøkkenet en smagsoplevelse for alle sanserne.
Khmer's menukort byder bl.a. forårsruller med glasnudler, blækspruttesalat, wok med enten kylling, oksekød eller tofu, suppe og meget andet. Spørg din tjener om hjælp til at vælge, hvis det cambodjanske køkken er nyt for dig.

Andet
Noget af det særlige ved khmerkøkkenet er den særlige cambodjanske karry også kaldet kroeung. Kroeung er ikke lige så tung og krydret som den thailandske og indiske karry. Kroeung kan bruges til wokretter så vel som til supper og det vil også være tilfældet hos Khmer Cuisine.

Faciliteter
  • Vegetarretter
  • Pladser udenfor
Køkken
Asiatisk, cambodiansk

Åbningstider
Man til Lør: 12:00 - 22:00
Søn: 15:00 - 22:00

Prisleje
Forret: 69 - 119 Kr.
Hovedret: 119 - 135 Kr.
Dessert: 50 Kr.
Menu: 295 Kr.

Siddepladser
30 inde / 10 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"Kan ikke sige andet end et super koncept, TAK for en super side :)" Philip (Lyngby)

"Enkelt at bruge Godt, når lysten kommer over en uplanlagt" Peter Baungård Sørensen (København Ø)

"Super App. nem at bruge" Jeanette Høgfeldt (København S)