da-DK
1721771574524
https://www.r2n.dk/
L'Appetito København V

Oplev et solidt italiensk køkken centralt i København hos L'Appetito ved Hotel Imperial. Perfekt både til en romantisk date og til den store middag med hele familien.

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
L’Appetito ligger centralt i København tæt på Tivoli, Bremen Teater, Imperial Biograf og Vesterport station i selve det historiske Imperial Hotel. Derfor er restauranten det perfekte sted at spise, inden man skal ud og nyde kulturen i København

Adresse: Vester Farimagsgade 9, 1606 København V

Atmosfære
Du bliver budt velkommen i en traditionel italiensk restaurant med et bredt menukort, der byder på noget til en hver smag.
I restauranten er der unik kunst på væggene, sofaer, og et stort barområde, hvor man kan få noget forfriskende, inden man sætter sig til bords.
Om sommeren kan du også spise ude på vores hyggelige terrasser, hvor der er plads til at nyde en kold øl eller en vin fra det omfattende vinkort.
Uanset om der er tale om en romantisk date eller middag med hele familien, er der plads til alle hos L’Appetito.

Maden
Hos Ristorante L’Appetito tager de dygtige kokke dig med på en sublim smagsrejse til sydlige himmelstrøg, og du kan forvente italienske retter med både klassisk og moderne inspiration. Benyt eventuelt den hyggelige bar til at . Vinkortet er nøjsomt udvalgt af restaurations chefen, og byder på et udvalg af Italienske og internationale vine.

Faciliteter
  • Romantisk
  • Bar
  • Pladser udenfor
Køkken
Italiensk

Åbningstider
Man til Søn: 12:00 - 24:00

Prisleje
Forret: 75 - 145 Kr.
Hovedret: 135 - 325 Kr.
Dessert: 85 - 100 Kr.

Siddepladser
100 inde / 80 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"Tak for dette fede koncept og smart med jeres app :-)" Mona Grandt (Brønshøj)

"Dejligt koncept! I sikrer så absolut at man tager oftere ud og spiser end man ellers ville have..." Else Fergo (Frederiksberg C)

"Skønt koncept gør lige at man går lidt ekstra ud og spiser / hygger " Susan Fugl (Frederiksberg)