da-DK
1642492689485
https://www.r2n.dk/
Le Poêlon D'or København K

Hos Le Poêlon D’or i Indre København har man taget de bedste elementer fra den franske madlavning og tilsat et moderne touch fra forskellige verdenshjørner. Hér er den samlede oplevelse essentiel, derfor bydes der både på en kulinarisk oplevelse og hygge i verdensklasse. Book hér og få rabat på hele regningen i aften!

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
Le Poêlon D'or er beliggende på hyggelige Sankt Peders Stræde tæt på Københavns Universitet. Ikke langt derfra finder du derfor både Strøget, Tivoli og Kongens Nytorv. Du er dermed dejlig tæt på restauranten i forbindelse med en tur i Københavns smukke gader.

Adresse: Sankt Peders Stræde 27, 1453 København K

Atmosfære
Hos Le Poêlon D'or har man en filosofi, som hedder: "At spise ude, er langt mere end blot at blive mæt. Det handler om at tilfredsstille vores sanser". Ud fra denne filosofi skaber restauranten rammerne for en oplevelse, der både er kulinarisk og hyggelig.

Restauranten er indrettet med smukke lyse farver og store vinduer, der giver et flot lysindfald. De lyse træborde dekoreret med levende lys og servietter, er smukt komplimenteret af de beige læderstole.

Da stemningen er vigtig for den samlede oplevelse, sørger restaurantens dygtige tjenere for at tage godt imod jer og opvarte jer under hele besøget. I kan derfor trygt læne jer tilbage og nyde den velsmagende mad.

Maden
Hos Le Poêlon D’or har man fortolket det franske køkken på en ny og spændende måde, hvor forskellige egne af verden har sat sit præg på madlavningen og præsentationen. De dygtige kokke har taget de bedste elementer fra det franske køkken og sammensat til en komplet oplevelse inspireret af blandt andet det nordiske køkken.

Hos Le Poêlon D’or tilbydes 2 serveringer bestående af en canapé plate og en valgfri hovedret. Hvis der ønskes dessert, kan dette tilkøbes. Restauranten går op i, at bruge råvarer af den højeste kvalitet, da både det og kokkens håndværk bidrager til den kulinariske oplevelse. Derfor vil du opleve at udvalget på menukortet i perioder godt kan skiftes ud, så de kan tilpasse til sæsonens råvarer.

Faciliteter
  • Bar
Køkken
Fransk, nordisk

Åbningstider
Man: lukket
Tirs til Søn: 17:00 - 22:00

Prisleje
Menu: 299 - 389 Kr.

Siddepladser
50 inde / 0 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"Dejlig overskuelig og velfungerende app" Bettina Boes Jensen (København V)

"Det virker bare rigtig godt. Tak for gode oplevelser gennem jer." Jan (Virum)

"Fantastisk concept. Jeg vil helt klart bruge det igen" Izabela (Aarhus C)