da-DK
1674806484170
https://www.r2n.dk/
Little Brother København K

Forkæl dig selv med sprøde pizzaer og lækre cocktails hos Little Brother i København. Book hér og få rabat på hele regningen!

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
Little Brother ligger på Nørre Farimagsgade, tæt på Søerne, Botanisk Have og Rosenborg Slot. Ikke langt herfra finder du også Nørreport Station og Strøget.

Adresse: Nørre Farimagsgade 57, 1364 København K

Atmosfære
Hos Little Brother bydes du varmt velkommen af det opmærksomme personale, der under hele dit besøg sørger for god betjening og godt humør.

Restauranten er indrettet i livlige farver, der skaber rammerne for en sjov og hyggelig aften. Når du træder indenfor mødes du af baren, hvor du kan starte aftenen med en lækker cocktail - du kan også slå dig ned i de farverige stofstole, og nyde et dejligt måltid.

Maden
Hos Little Brother serverer de velsmagende og sprøde pizzaer, bagt på samme måde som i Italien. Deres dygtige kokke sætter en stor ære i at tilberede maden med de bedste råvarer og lave anretninger, der er en fryd for øjet.

Menukortet byder sandwich, antipasti og stenovnspizza 'Napoli style'. Hvis du er lækkersulten, er det også muligt at nyde deres hjemmelavede desserter, herunder calzone med Nutella og ricotta eller en klassisk tiramisu.

Uanset hvad du vælger, er du garanteret en smagsoplevelse så god, at du lige så godt kunne befinde dig på et lille lokalt pizzaria i Napolis gader.

Faciliteter
  • Vegetarretter
  • Børnemenu
  • Pladser udenfor
Køkken
Italiensk, Pizza

Åbningstider
Man: lukket
Tirs til Søn: 16:00 - 23:00

Prisleje
Forret: 60 - 90 Kr.
Hovedret: 90 - 175 Kr.
Dessert: 85 - 140 Kr.

Siddepladser
25 inde / 16 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"jeres service fungerer fortsat upåklageligt og jeg er rigtig glad for at bruge den!" Martin (København S)

"Jeres koncept holder 200% - vi bruger det meget :-)" Mette (København S)

"Lækker app :)" Frederikke (København V)