da-DK
1632515949346
https://www.r2n.dk/
L'lefantino Greve

På L'lefantino i Greve serveres både traditionelle og moderne italienske madretter i hyggelige sydlandske omgivelser. Book hér og få rabat på hele regningen i aften!

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
På hjørnet af Mosede Strandvej i Greve, finder i L’lefantino, kun et stenkast fra Mosede fiskerihavn og stranden.

Adresse: Mosede Strandvej 23, 2670 Greve

Atmosfære
I de stemningsprægede små fine lokaler, bydes du indenfor til en autentisk indretning, der byder på en sydlandsk stemning. Den moderne indretning er kombineret med rå detaljer, der giver en følelse af, at du befinder dig I Italien. Du er altid garanteres hyggelig og personlig betjening. Du kan desuden nyde maden udenfor på deres hyggelige terrasse, hvis der findes ledige pladser.

Maden
L'lefantino er et fint italiensk madhus, der serverer både traditionelt italiensk mad og nyere mere moderne italienske retter præget af det Skandinaviske køkken. Alle retterne er hjemmelavede, og de italienske råvarer, der er nøje udvalgt, er både delikate og smagsfulde.

På menukortet finder du et stort udvalg antipasti, pasta, pizza og kødretter. Til de mindste er der selvfølgelig også en børnemenu.

Andet
L'lefantino gør deres yderste for at sikre en smagsoplevelse udover det sædvanlige, derfor byder deres menukort også på et bredt sortiment fra hele verden.

Restauranten anbefaler, at prøve deres hjemmelavede Limoncella til desserten.

Faciliteter
  • Vegetarretter
  • Børnemenu
  • Pladser udenfor
Køkken
Italiensk, vegetar, Pizza

Åbningstider
Man til Tors: 17:00 - 22:00
Fre til Lør: 17:00 - 24:00
Søn: 17:00 - 21:00

Prisleje
Forret: 109 - 119 Kr.
Hovedret: 109 - 289 Kr.
Dessert: 79 - 99 Kr.
Menu: 379 Kr.

Siddepladser
30 inde / 0 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Street view


Kundeudtalelser

"Det er første gang jeg prøvede på at booke bord gennem r2n og jeg er meget positivt overrasket..." Madeleine (København V)

"Et rigtig godt koncept. Med god oversigt over mange forskellige restauranter og godt med..." Diana Merlung (Klemensker)

"Super app. Første gang vi brugte den, men bestemt ikke sidste." Karin (København N)