da-DK
1721771460043
https://www.r2n.dk/
Madam Carlsens Café Rungsted / Hørsholm

Oplev Madam Carslens Café, som er idyllisk placeret i Karen Blixens hjem, og nyd velsmagende retter, med udsigt til Øresund.

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
Madam Carlsens Café er placeret i Karen Blixens hjem, et stenkast fra Rungsted Havn.

Adresse: Rungsted Strandvej 111, 2960 Rungsted Kyst

Atmosfære
Madam Carlsens Café er en af Danmarks smukkest beliggende caféer; idyllisk og enestående placeret i Karen Blixens hjem med udsigt til Øresund og terrasse ud til Rungstedlunds have og fuglereservat.

Madam Caroline Carlsen var Karen Blixens mangeårige husholderske og kok. Hun kom til Rungstedlund med sin fireårige søn Nils i 1949. Fra 1990’erne og frem til sin død i 2003 havde hun bolig, hvor der i dag er køkken og café.

Maden
Madam Carlsens Café og Bistro bestræber sig på at være med til at give deres gæster en unik, inspirerende og spændende oplevelse af hele museet. Caféen ønsker at møde sine gæster med økologiske, velsmagende retter tilberedt af så mange friske råvarer som muligt.

De dygtige kokke tilbereder al mad fra bunden og serverer retterne på det smukke Hammershøi-stel fra Kähler, som Rosendahl Design Group meget gavmildt har doneret til Karen Blixen Museum.

Andet
Madam Carlsens Café er åben i museets åbningstid og kan besøges uden entré.

Faciliteter
  • Vegetarretter
  • Gratis parkering
  • Pladser udenfor
  • Brunch
Køkken
Café, bistro

Åbningstider
Man: lukket
Tirs til Tors: 11:00 - 22:00
Fre: 11:00 - 20:00
Lør til Søn: 11:00 - 17:00

Prisleje
Forret: 155 - 165 Kr.
Hovedret: 155 - 275 Kr.
Dessert: 135 Kr.

Siddepladser
30 inde / 15 ude

Kort


Kundeudtalelser

"2 Night er det bedste rabatsystem, idet der reserveres samtidig og der er rabat på hele regningen,..." Christian Lassen (Glostrup)

"Dejligt koncept der uden tvivl inviterer mig som bruger til at besøge langt flere restauranter. :-)" Cecilie (Frederiksberg)

"Glad for jeres app, bruger den fremover" Vinh (København K)