da-DK
1721411032066
https://www.r2n.dk/
Marley's Diner København K

Marley's Diner ligger i hjertet af København i det hyggelige Nyhavn. Nyd en middag i charmerende omgivelser enten i deres gårdhave, på kajen eller indenfor.

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
Marley's Diner ligger i det hyggelige Nyhavn, blot et stenkast fra Kgs. Nytorv og Det Kongelige Teater. Herfra er du også i gåafstand til Strøget, Amalienborg Slot og Rosenborg Slot.

Adresse: Nyhavn 9, 1051 København K

Atmosfære
Marley's Diner giver dig oplevelsen af at sidde på en amerikansk diner. Læn dig tilbage i de røde diner-båse, hør musik fra jukeboksen og nyd den skønne stemningen.

Så snart forårssolen begynder at vise sig, bliver der sat borde udenfor ved kajen, så du kan sidde under parasollerne i det summende Nyhavn. Gårdhaven omkranses af gamle husfacader med rødt bindingsværk og gulkalket murværk.

Maden
Marley's Diner tilbyder burgere for enhver smag - både med kylling, bøf, steak, fisk og vegetar. Du finder også et godt udvalg af smørrebrød samt lidt salater og varme retter på menuen.

Andet
OBS: En bordreservation i Nyhavn garanterer, at man kan få bord i restauranten, men man er ikke garanteret en udendørsplads. Pladserne ude på havnekajen er så populære, at de ikke kan reserveres (heller ikke direkte hos restauranten). Hvis der er ledige pladser udendørs, når man ankommer, er det som oftest muligt at nyde maden dér.

Faciliteter
  • Vegetarretter
  • Internet
  • Børnemenu
  • Pladser udenfor
Køkken
Smørrebrød, burger

Åbningstider
Man til Søn: 10:00 - 24:00

Prisleje
Forret: 70 - 110 Kr.
Hovedret: 140 - 250 Kr.
Dessert: 110 Kr.

Siddepladser
80 inde / 30 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"Jeg er ret tilfreds med jeres rabat ordning, og har bestilt tre gange gennem jer i løbet af et par..." Oraphan Srinanta (København S)

"Det er dejligt at kunne gå ud at spise lidt oftere, når man får så god rabat med R2N." Hanne Refsgaard (København Ø)

"Fantastisk koncept som jeg vil bruge fremover. Jeg har anbefalet jer til alle jeg kender!" Ditte (København Ø)