da-DK
1624456621322
https://www.r2n.dk/
Namaste Roskilde Roskilde

Namastes mission er simpel – de ønsker at give alle deres gæster en god oplevelse med det nordindiske køkken i behagelige omgivelser. Reserver her og få rabat på både mad og drikke.

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
I en af landets ældste og største byer, tæt på skov og fjord, ligger vores hyggelige indiske restaurant Namaste, i hjertet af Roskildes historiske gågade - kun et stenkast fra Roskilde Domkirke.

Adresse: Skomagergade 12, 4000 Roskilde

Atmosfære
Namaste i Roskilde byder på eksotiske og unikke smagsoplevelser, der bringer tankerne til lunere himmelstrøg.

Restauranten er indrettet i simpel og smagfuld stil med en hyggelig og afslappet atmosfære, der skaber de perfekte rammer til en hyggelig frokost eller middag med familie eller venner. Sørger du for selskabet, sørger de for at skabe en gastronomisk oplevelse, der sikrer en hyggelig stund for dig og dine nærmeste.

Maden
Namaste elsker at kæle for detaljerne. Deres menukort er bygget op omkring de lækreste og bedste råvarer, der sikrer at de kan servere indiske specialiteter af bedste kvalitet. Alle deres retter er tilberedt fra bunden og med stor kærlighed for det nordindiske køkken.

På menukortet finder du noget for enhver smag, hvad end du er til lette forretter som Samosa eller Pappadam eller foretrække de varme indiske gryderetter som Butter Chicken eller Lamb Tikka Masala.

Faciliteter
  • Vegetarretter
  • Børnemenu
  • Pladser udenfor
Køkken
Indisk, vegetar

Åbningstider
Man til Ons: 14:00 - 22:00
Tors til Lør: 12:00 - 22:00
Søn: 14:00 - 22:00

Prisleje
Forret: 35 - 79 Kr.
Hovedret: 129 - 159 Kr.
Dessert: 49 - 59 Kr.
Menu: 249 Kr.

Siddepladser
40 inde / 12 ude

Kort


Kundeudtalelser

"Keep up the good work! :-) Fik igen prøvet en ny restaurant, og igen med succes. Tak!" Kristina (Hvidovre)

"Alt fungerede ifht R2N konceptet - vi behøvede ikke selv gøre opmærksom på, at vi havde bestilt..." Lulu Nørregaard (Hvidovre)

"Supernemt og gode tilbud." (Kirke Hyllinge)