da-DK
1597086967752
https://www.r2n.dk/
Nyhavns Caféen København K

Nyhavns Caféens hyggelige restaurant er beliggende i en gammel og smukt restaureret bygning fra slutningen af 1600-tallet, og har serveret god mad siden 1989. Book hér og få rabat på hele regningen!

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
Besøg Nyhavns Caféen i det smukke Nyhavn. Restauranten er i gåafstand til Operaen, Det Kgl. teater, Strøget og Magasin Du Nord.

Adresse: Nyhavn 33, 1051 København K

Atmosfære
Nyhavns Caféens hyggelige restaurant er beliggende i en gammel og smukt restaureret bygning fra slutningen af 1600-tallet. Bygningen består af et forhus og to sidehuse. Forhuset blev opført i 1696, og blev forhøjet med en etage i 1767 og endnu en etage i 1853. Sidehusene kom til senere, i flere etaper. Allerede i 1945 blev forhuset fredet, og senere blev fredningen udvidet til også at omfatte de to sidehuse.

Maden
Restauranten har serveret god mad siden 1989! De har lidt for enhver smag, og man kan bl.a. finde hummersuppe, burger og fish'n chips på deres menukort.

Andet
Efter middagen vil det være oplagt med et besøg i deres hyggelige Loungebar på 1 sal - hvor der er god atmosfære og spændende cocktails.

OBS: Vi gør opmærksom på, at der ikke kan reserveres plads udenfor - hverken med eller uden rabat. Pladserne ude er som udgangspunkt forbeholdt forbipasserende i Nyhavn, da disse pladser er meget populære og hurtigt bliver besat. Dette gælder således også, selvom der tilfældigvis måtte være en ledig plads ved ankomst.

Faciliteter
  • Vegetarretter
  • Pladser udenfor
Køkken
Café, International, frokost retter

Åbningstider
Man til Søn: 09:00 - 24:00

Prisleje
Forret: 59 - 89 Kr.
Hovedret: 99 - 179 Kr.
Dessert: 49 - 75 Kr.

Siddepladser
60 inde / 40 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"Nemt at bestille bord via R2N, hvor bestillingen hurtigt blev registreret. Det fungerede også fint..." Flemming Andersen (Charlottenlund)

"1000 tak for den personlige sms sikring af et r2n bord, på trods af restaurantens forvirring..." Camilla Baird (Hellerup)

"Heg er stadig stor fan af R2N og anbefaler sitet til andre - en rigtig sjov ide - man få prøvet..." Joanna Soya (Frederiksberg)