da-DK
1579558463687
https://www.r2n.dk/
Pha Khao Frederiksberg

Glem hverdagens stress, når du bliver mødt med thailandsk gæstfrihed hos Pha Khao. Friske råvarer og traditionel tilberedning er årsagen til Pha Khao's succes. Reservér med R2N og få rabat på både mad og drikke.

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
Pha Khao ligger kun 5 minutter fra Frederiksberg metro og gør restauranten til et oplagt valg ifm en shoppetur i Frederiksberg Centret.

Adresse: Nyelandsvej 39, ​200 Frederiksberg

Atmosfære
Hos Pha Khao oplever man den thailandske stemning fra det øjeblik, man træder ind af døren. Stilen er præget af smukke thailandske farver og stor gæstfrihed. Dette viser sig i hhv. restaurantens udsmykning og den venlige betjening.

Maden
Råvarernes kvalitet er høj, og det kan smages i de altid friske retter, som køkkenet tilbereder. Man kan forvente sprøde grøntsager, friske urter og kvalitetskød. I næsten alle retterne kan kødet skiftes ud med tofu, hvis man ønsker det. De lækre thailandske retter fås både i traditionel styrke og i en mildere udgave. Menukortet byder på et bredt udvalg, så man kan være sikker på, at der er noget for enhver smag.

Andet
Glem hverdagens stress og nyd en god frokost eller aften hos Pha Khao.

Faciliteter
  • Vegetarretter
  • Børnemenu
Køkken
Thailandsk, vegetar

Åbningstider
Man: lukket
Tirs til Lør: 12:00 - 22:00
Søn: 15:00 - 22:00

Prisleje
Forret: 30 - 109 Kr.
Hovedret: 95 - 145 Kr.
Dessert: 40 - 69 Kr.
Menu: 199 Kr.

Siddepladser
35 inde / 0 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"Jeg er ret tilfreds med jeres rabat ordning, og har bestilt tre gange gennem jer i løbet af et par..." Oraphan Srinanta (København S)

"Vi er glade for at ha opdaget R2N og har anbefalet vores venner og familie til også at benytte sig..." Gitte Olsen (Glostrup)

"Det er super let at bruge app og hjemmeside. Er virkelig glad for denne mulighed som R2N giver." Mette (København N)