da-DK
1642941611388
https://www.r2n.dk/
Pizzeria MaMeMi København V

Pizzeria MaMeMi, som er hyldet i den italienske mad bibel Gambero Rosso, ligger på Vesterbro og serverer pizzaer, præcis som de bages i Rom. I det rustikke lokal, der oser af sydlandsk stemning, bydes du velkommen af de tre italienske ejere og deres dygtige personale. Book her og få rabat på hele regningen i aften!

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Mest anbefalede restaurant på R2N.
I 2020 er Pizzeria MaMeMi blevet anbefalet af flest brugere.
Beliggenhed
Pizzaria MaMeMi ligger på det skønne Vesterbro lige ved siden af Enghaveplads. Busserne går hertil hele dagen, og der er desuden hverken langt til Vega eller centrum af København.

Adresse: Mysundegade 28, 1668 København V

Atmosfære
I 2014 åbnede MaMeMi dørene op for første gang, med lokaler i Brønshøj. Efterfølgende har de flyttet deres lokaler til København, hvor du forsat finder restauranten.
Restauranten er enkelt indrettet, dog med et enormt rustikt udtryk. Væggene er bevaret i mursten malet i brune og hvide farver samt er rummet dekoreret med lysetræborde og rødbrune læderstole.

Personalet besidder alle den italienske charme og snaksaglighed, hvilket bidrager til at restauranten oser af godt humør og hygge. De nærer også alle en enestående kærlighed for deres job.

Maden
Hos MaMeMi er restauranten meget mere end blot et pizzaria - det er en passion for at skabe den perfekte pizzaoplevelse bid for bid, præcis som du ville få den hos de mest kendte pizzabagere i Rom.

MaMeMi lægger hele deres hjerte og sjæl i deres pizzaer. Hér vægtes samarbejde og en eksperimenterende tilgang til arbejdet højere end noget andet.

Menuen skiftes løbende ud, men enkelte favoritter vil altid være at finde på menukortet. Vegetariske, veganske og allergivenlige alternativer findes også tilgængelige. Restauranten har en stor samling af økologiske italienske vine, der i samarbejde med producenter og vingårde, nøje er blevet sammensat, så de komplementerer hver ret på menukortet.

Andet
Hos Pizzaria MaMeMi eksisterer hierarki ikke, men derimod et teamwork og evnen til at turde eksperimentere med deres kerneværdier, alt sammen i tråd med en fælles passion for mad og vin. De 3 ejere, - to brødre og deres fætter - Francesco, Danilo og Daniel er vokset op i en lille landsby udenfor Rom. De er kommet hele vejen til København for at bringe den unikke og autentiske pizzaoplevelse til Danmark.

Faciliteter
  • Vegetarretter
  • Bar
Køkken
Italiensk, Pizza

Åbningstider
Man til Søn: 17:00 - 24:00

Prisleje
Forret: 110 Kr.
Hovedret: 110 - 145 Kr.
Dessert: 75 Kr.

Siddepladser
50 inde / 0 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"Super god ide - det var første gang vi brugte R2N. Super" Helene (Kastrup)

"Tak for en god mulighed. Fungerer perfekt." Anne (Frederiksværk)

"Tak for endnu en oplevelse, som vi ikke selv ville ha’ opsøgt! Vi ser frem til den næste!" Jeanne (København V)