da-DK
1532303804569
https://www.r2n.dk/
Provins Nørrebro

Provins ligger midt på det hotte og up-coming Nørrebro, på den legendariske adresse Rantzausgade 44. Book hér og få rabat på hele regningen i aften!

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
PROVINS ligger midt på det hotte og up-coming Nørrebro, på den legendariske adresse Rantzausgade 44 - midt i Rababarkvateret, hvor den berygtede stikkeren Mr. Smile blev pågrebet og likvideret af modstandsbevælgelsen under besættelsen.

Adresse: Rantzausgade 44, 2200 København N

Atmosfære
I dag er stemningen varm og fordragelig, og på en vinteraften med rød Aalborg i de små glas, kan man stadig føle sig hensat til 40'erne med de oprindelige mørkerøde paneler og duften af det gamle og klassiske danske køkken, som vi husker det fra far var dreng.

Maden
Vi ønkser med vores danske klassiske køkken at lave mad, som farmor gjorde det. Alle vores retter er danske, nede på jorden og lige til. Provins vil gerne være både højtideligt og folkeligt og det afspejles i vores retter, som er rostikke og enkle, men fuldstædig som vi kender dem fra vi var børn.
Fx. tartelleter, tunmousse, biksemad, skipperlabskovs, wienerschnitzel, gl. oksesteg, forloren hare.. Og til jul æbleflæsk, flæskesteg, og hønsesalat, roastbeef, citronfromage, ris a la mande..og så videre ud af den vej.

Andet
Bagerst i restauranten ligger Snapsestuen, som har en stemningsfyldt og højtidelig tone med sine høje paneler og platter på væggene. Her serveres a la carte, men Snapsestuen kan også bookes til større selskaber. Max 24. pers.

Vi vil gerne være økologiske og forbinde det gamle danske med en bevidsthed om fremtiden. Vi har derfor også et udvalg af økologiske vine, bobler, snapse, øl ect.

Faciliteter
  • Vegetarretter
  • Romantisk
  • Internet
  • Børnemenu
  • Bar
  • Pladser udenfor
Køkken
Dansk

Åbningstider
Man: lukket
Tirs til Ons: 17:30 - 21:30
Tors til Lør: 17:30 - 22:30
Søn: 17:30 - 21:30

Prisleje
Forret: 69 Kr.
Hovedret: 139 - 159 Kr.
Dessert: 59 Kr.

Siddepladser
50 inde / 4 ude

Betalingsmidler
VISA Mastercard VISA Electron Dankort Maestro American Express

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"Fantastisk koncept med R2N." Tina Olsen (København V)

"Vil klart bruge konceptet igen. Alt fungerede som annonceret." John Bamberger (København K)

"Tak for en god og velfungerende app!" Louise (Herlev)