da-DK
1721924555742
https://www.r2n.dk/
Pulcinella Slagelse

Oplev det ægte Italien hos Pulcinella midt i Slagelse. Her bydes du indenfor til byens ældste og mest unikke restaurant, der servere italienske klassikere efter originale opskrifter i ægte sydlandske omgivelser.

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
Pulcinella er beliggende på Rosengården 22k i Slagelse centrum. Der er endda gode parkeringsmuligheder lige foran restauranten.

Adresse: Rosengården 22k, 4200 Slagelse

Atmosfære
Hos Pulcinella,som har eksisteret i Slagelse siden 1987, bydes du varmt velkommen af det smilende personale.

Indenfor rammes du af den autentiske italienske stemning, hvor den rustikke møblering skaber rammerne for den sydlandske atmosfære. De hvide vægge og de mørkebrune vindueskarme står i smuk kontrast til de hvid og rødternede duge. På bordene er der dekoreret med levende lys i en vinflaske og i loftet hænger smukke fletlamper.

I de varme sommermåneder, kan du endda nyde dit måltiden udenfor i deres hyggelige gårdhave, som er en tro kopi på en ægte sydlandsk baggård. I midten af gårdhaven har man monteret et smukt springvand. Sommetider har restauranten også livemusik i gårdhaven.

Maden
Hos Pulcinella er de især kendt for deres sprudlende køkken, hvor du finder alle de gode italienske retter, der udelukkende tilberedes efter originale opskrifter og altid fra bunden.

På menukortet finder du et stort udvalg af de klassiske italienske retter, som pizza, pasta samt kød- og fiskeretter. Prøv f.eks. deres Lasagne Dello Chef, som er kokkens hjemmelavede lasagne eller deres Paella Bella Italia, som er husets specialitet. De har også en børnemenu for de mindste.

Uanset hvad der frister dig, så garanterer de en god gastronomisk oplevelse og at der findes noget for enhver smag.

Andet
Hos Pulcinella finder du ikke hyggen på menukortet - den følger med gennem deres gode service, lækre mad og det gode selskab.

Faciliteter
  • Vegetarretter
  • Børnemenu
  • Småbørnsegnet
  • Pladser udenfor
Køkken
Italiensk, Pizza

Åbningstider
Man til Ons: 17:00 - 21:00
Tors til Lør: 17:00 - 21:30
Søn: 17:00 - 21:00

Prisleje
Forret: 59 - 99 Kr.
Hovedret: 99 - 399 Kr.
Dessert: 85 - 99 Kr.

Siddepladser
50 inde / 30 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"Det er nu 2. gang jeg bruger R2N, men ikke sidste gang. MÅ anbefale det til andre, så de også..." Linda Sallerup Larsen (Rødovre)

"Et super koncept der frister til at spise ude oftere end ellers." H. Orlien (Roskilde)

"Super koncept! Nemt at bruge!" Bettina (København V)