da-DK
1642490921420
https://www.r2n.dk/
Aristo København S

Hos Aristo på Islands Brygge kan du nyde udsigten over København, mens du nyder en nøje udvalgt menu inspireret af det franske og danske køkken. Book hér og få rabat på hele regningen!

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
Café og Restaurant Aristo ligger ved foden af Langebro i starten af Islands Brygge og er ikke til at overse.

Adresse: Islands Brygge 4, 2300 København S

Atmosfære
Aristo er nordisk kvalitet og hygge, når det er bedst. Restauranten er indrettet i samarbejde med indretningsarkitekt Flemming Haslund fra Haslund Interior. Sammen har de skabt rammerne for den ekslusive og moderne restaurant, der byder indenfor til et vellykket måltid. Fra de store panoramavinduer ud mod havnen, kan man nyde den smukke solnedgang. Restauranten har også en storslået udsigt over Tivoli og Glyptoteket. Personalet fuldender oplevelsen ved at sørge for en god og opmærksom betjening under hele besøget.

Maden
Køkkenet hos Aristo sætter stor pris på de bedste råvarer og finesser i det danske og franske køkken. Her er intet efterladt til tilfældigheder, men der kæles ihærdigt for enhver detalje og ingrediens.

Restauranten sammensætter nøje deres menukort efter sæsonens bedste råvarer. Det betyder at de udskifter deres menukort med ca. 2 måneders mellemrum, for at kunne sikre den bedste kvalitet.

De sørger for at menuen byder på noget til enhver smag, så du kan altid finde en variation af fisk og kød. Deres menukort byder altid på spændende og velsmagende forretter, hovedretter og desserter.

Andet
Til at fuldende middagen har Aristo et stort udvalg af diverse bobler, vin og øvrige drikkevarer fra alle verdenshjørner. Har du brug for vejledning i deres mange vine, står deres dygtige tjenere klar til at rådgive dig og dele sin ekspertviden med dig.

Den store bar, de har placeret i midten af restauranten, er et symbol på åbenheden og nyskabelsen på Islands Brygge.

Faciliteter
  • Vegetarretter
  • Børnemenu
  • Bar
  • Pladser udenfor
Køkken
Dansk, fransk, gourmet

Åbningstider
Man til Fre: 11:00 - 23:00
Lør: 13:00 - 23:00
Søn: lukket

Prisleje
Forret: 75 - 85 Kr.
Hovedret: 100 - 335 Kr.
Dessert: 35 - 135 Kr.
Menu: 425 Kr.

Siddepladser
50 inde / 35 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Street view


Kundeudtalelser

"Fantastik oplevelsen, god hjemmeside og godt koncept som vi hel sikkert vil bruge fremover. Jeg har..." Dorthe Riskjær (Valby)

"Super god måde at booke bord på og specielt at få et godt tilbud med rabat" Anette Larsen (Skanderborg)

"En rigtig god ordning som vi vil blive ved med at bruge" Tina (København V)