da-DK
1721922940282
https://www.r2n.dk/
Aristo København S

Aristo ved Islands Brygges havnefront præsenterer en fusion af nordisk/fransk mad, beriget med en smule østlige krydderier. Det er værd at bemærke, at menuen er sammensat af en kok med tidligere erfaring fra Michelin-verdenen. Mens du forkæler dine smagsløg, kan du samtidig lade dig betage af den imponerende udsigt over Københavns Havn.

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Bedste vinudvalg på R2N.
I 2023 fik Aristo 5,51 ud af 6 stjerner.
Beliggenhed
Café og Restaurant Aristo ligger ved foden af Langebro i starten af Islands Brygge og er ikke til at overse.

Adresse: Islands Brygge 4, 2300 København S

Atmosfære
Aristo er nordisk kvalitet og hygge, når det er bedst. Restauranten er indrettet i samarbejde med indretningsarkitekt Flemming Haslund fra Haslund Interior. Sammen har de skabt rammerne for den ekslusive og moderne restaurant, der byder indenfor til et vellykket måltid. Fra de store panoramavinduer ud mod havnen, kan man nyde den smukke solnedgang. Restauranten har også en storslået udsigt over Tivoli og Glyptoteket. Personalet fuldender oplevelsen ved at sørge for en god og opmærksom betjening under hele besøget.

Maden
Køkkenet hos Aristo sætter stor pris på de bedste råvarer og finesser i det danske og franske køkken. Her er intet efterladt til tilfældigheder, men der kæles ihærdigt for enhver detalje og ingrediens.

Restauranten sammensætter nøje deres menukort efter sæsonens bedste råvarer. Det betyder at de udskifter deres menukort med ca. 2 måneders mellemrum, for at kunne sikre den bedste kvalitet.

De sørger for at menuen byder på noget til enhver smag, så du kan altid finde en variation af fisk og kød. Deres menukort byder altid på spændende og velsmagende forretter, hovedretter og desserter.

Andet
Til at fuldende middagen har Aristo et stort udvalg af diverse bobler, vin og øvrige drikkevarer fra alle verdenshjørner. Har du brug for vejledning i deres mange vine, står deres dygtige tjenere klar til at rådgive dig og dele sin ekspertviden med dig.

Den store bar, de har placeret i midten af restauranten, er et symbol på åbenheden og nyskabelsen på Islands Brygge.

Faciliteter
  • Vegetarretter
  • Børnemenu
  • Bar
  • Pladser udenfor
Køkken
Dansk, fransk, gourmet

Åbningstider
Man til Fre: 11:00 - 23:00
Lør: 13:00 - 23:00
Søn: lukket

Prisleje
Forret: 150 - 175 Kr.
Hovedret: 165 - 375 Kr.
Dessert: 65 - 125 Kr.
Menu: 450 Kr.

Siddepladser
50 inde / 35 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Street view


Kundeudtalelser

"Super fedt med sådan en mulighed - thumbs up til jer." Mustafa (København V)

"tak for en fin platform" Niels Carsten Bluhme (København Ø)

"God og effiktiv booking med gode rabatter" Anders Damgaard (København K)