da-DK
1627261204898
https://www.r2n.dk/
Arti'Kok Hvidovre

Restaurant Arti'Kok i Hvidovre tilbyder gourmetoplevelsen til en pris, hvor alle kan være med. Menuerne skifter jævnligt og vinen, der er særlig udvalgt, repræsenterer det meste af verden. Book hér og få rabat på hele regningen i aften!

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
Arti'kok er en lille gourmetperle i Hvidovre, kun 10 minutter fra byen. S-toget går lige til døren, hvilket er en fordel, hvis man vil nyde deres lækre vin til maden.

Adresse: Hvidovrevej 92, 2650 Hvidovre

Atmosfære
Arti'Kok fremstår som en moderne, lys og indbydende restaurant. De går op i at yde en personlig og professionel service, hvor det vigtigste er, at deres gæster får en helhedsoplevlese, som de ønsker at komme tilbage efter.

Maden
Restauranten er stolte af at servere mad, der er lavet af friske råvarer og fra bunden. De er tilhængere af at gøre det enkelt, men med stor omhu for hver enkelt ingrediens.

De lader sig inspirere af hele verdenen – både Asien, Italien og Frankrig, og af forskellige tids-typiske danske retter, som ”mormor”-køkken, 80’er klassikere og det nye danske køkken.

Arti'Kok gør det muligt at få en ægte gourmetoplevelse til en pris, der er til at betale!

Andet
Restauranten gør sig stor umage med at matche deres menuer med spændende vine fra hele verdenen. De skifter vinmenu hver måned, men deres faste drikkevare-kort indeholder også omhyggelig udvalgte vine og spiritusser til rimelige priser. Det er også muligt at bestille fra deres ”Kælder-kort” med lidt mere eksklusive vine i begrænset antal.

De har et lille velkomstdrink og cocktail kort, og skifter ofte deres special-øl ud, så spørg tjeneren om, hvad der er tilgængeligt.

Faciliteter
  • Pladser udenfor
Køkken
Fransk, gourmet, italiensk

Åbningstider
Man til Lør: 17:00 - 22:00
Søn: lukket

Prisleje
Menu: 325 - 640 Kr.

Siddepladser
50 inde / 30 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Street view


Kundeudtalelser

"Superkoncept, vi anbefaler det til hvemsomhelst og nårsomhelst" Jytte Nielsen (Viby Sjælland)

"Nemt at bruge R2N" Aase (Frederiksberg)

"Rigtig fed og overskuelig app :-)" Helle Nygaard (København V)