da-DK
1639011589884
https://www.r2n.dk/
Arti'Kok Hvidovre

Restaurant Arti'Kok i Hvidovre tilbyder gourmetoplevelsen til en pris, hvor alle kan være med. Menuerne skifter jævnligt og vinen, der er særlig udvalgt, repræsenterer det meste af verden. Book hér og få rabat på hele regningen i aften!

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
Arti'kok er en lille gourmetperle i Hvidovre, kun 10 minutter fra byen. S-toget går lige til døren, hvilket er en fordel, hvis man vil nyde deres lækre vin til maden.

Adresse: Hvidovrevej 92, 2650 Hvidovre

Atmosfære
Hos Restaurant Arti'Kok går personalet op i at yde en personlig og professionel service, hvor det vigtigste er, at deres gæster får en helhedsoplevelse, som de ønsker at komme tilbage efter.

Arti'Kok er en moderne og indbydende restaurant. Indenfor kan du nyde den velsmagende middag i det lyse lokale, hvor bordene smukt er blevet dekoreret med hvide servietter, levende lys og elegant service, for at skabe en eksklusiv stemning.

Restauranten har også en hyggelig terrasse, hvor du i sommermånederne kan nyde maden under solens stråler.

Maden
Restauranten er stolte af at servere mad, der er lavet af friske råvarer og fra bunden. De er tilhængere af at gøre det enkelt, men med stor omhu for hver enkelt ingrediens og præsentationen, der forkæler både øjne og mund.

Menuen er inspireret af hele verden – Asien, Italien og Frankrig, samt af forskellige tidstypiske danske retter, som blandt andet ”mormor”-køkken, 80’er klassikere og det moderne danske køkken. De dygtige kokke sætter sit eget præg på alle retterne og prioriteter lokale og sæsonaktuelle råvarer, hvilket betyder at menuen udskiftes jævnligt.

Arti'Kok gør det muligt at få en ægte gourmetoplevelse til en pris, der er til at betale!

Andet
Restauranten gør sig ekstra umage med og sætter en kæmpe ære i at kunne matche deres menuer med spændende vin og drikkevarer fra hele verden. Deres faste drikkekort indeholder omhyggeligt udvalgte spiritus, velkomstdrinks og cocktails. De har også et "kælder-kort", som indeholder mere eksklusive vine i et begrænset antal.

Da deres vin og specialøl udskiftes jævnligt for at kunne sikre den højeste kvalitet, så spørg din tjener hvad der er tilgængeligt ved dit besøg.

Faciliteter
  • Romantisk
  • Pladser udenfor
Køkken
Fransk, gourmet, italiensk

Åbningstider
Man til Lør: 17:00 - 22:00
Søn: lukket

Prisleje
Menu: 325 - 640 Kr.

Siddepladser
50 inde / 30 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Street view


Kundeudtalelser

"nem lille app" Lars (Måløv)

"Nemt og fint udvalg af restauranter når man skal i byen. Anbefalelsesværdigt! Tak!" Niels (Kalvehave)

"Fantastisk koncept :-)" Gitte (Vanløse)