da-DK
1603593276302
https://www.r2n.dk/
Cortigiano Frederiksberg

Cortigiano på Frederiksberg serverer et fint udvalg af klassiske italienske specialiteter akkompagneret af dertil passende italienske vine i en hyggelig atmosfære. Book hér og få rabat på hele regningen i aften!

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
Cortigiano ligger på Smallegade over for Frederiksberg Rådhus og nær Rialto teateret.

Efter at have spist sig mæt i de italienske specialiteter, kan man fx slå mave med en gåtur i Frederiksberg Have eller en shoppetur i Frederiksberg Centret.

Adresse: Smallegade 20 B, 2000 Frederiksberg

Atmosfære
Hos Cortigiano er der en afslappet stemning, der giver plads til hyggelige stunder i de lyse og indbydende lokaler. I vil blive budt velkommen af det italienske personale, som sørger for en aften på ægte italiensk manér.

Maden
Ristorante Cortigiano har alle de klassiske italienske retter på menukortet, og har fokus på kvalitetsråvarer samt en professionel tilberedning, der er med til at give en ægte italiensk oplevelse.

Faciliteter
  • Børnemenu
  • Bar
Køkken
Italiensk

Åbningstider
Man til Søn: 16:00 - 22:00

Prisleje
Forret: 89 - 129 Kr.
Hovedret: 179 - 298 Kr.
Dessert: 69 Kr.
Menu: 398 - 499 Kr.

Siddepladser
75 inde / 8 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"Allertiders ide med R2N! Jeg har sendt linket til flere af mine venner. Det er dejligt at se at der..." Joanna (Frederiksberg)

"Godt koncept, at drikkevarerne er med i rabatordningen. Find gerne flere steder i Københavns..." Lars-Erik Jensen (Herlev)

"Godt koncept, i har sparet os for mange penge" (Herlev)