da-DK
1721412092035
https://www.r2n.dk/
Dubrovnik København K

Dubrovnik i indre København har mottoet: "Hvis Balkan kan opleves gennem smagsløgene, så findes Balkan også‚ i Studiestræde 32". Kom indenfor og oplev de klassiske og velsmagende retter i hyggelige omgivelser.

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
Restaurant Dubrovnik er en gammel familierestaurant beliggende i Indre By. Fra restauranten er du blot et stenkast fra Hovedbanegården, Rådhuspladsen, Tivoli og Strøget. Det er derfor det perfekte stop efter en sightseeing dag!

Adresse: Studiestræde 32, 1455 København K

Atmosfære
Restaurant Dubrovnik er en af Københavns hyggeligste spisesteder. Restauranten er smukt indrettet i enkle omgivelser, der skaber rammerne for en afslappet middag. Stemningen beskrives af restaurantens stamgæster, som værende hyggelig. Betjeningen i restauranten er altid både personlig og nærværende.

Maden
Siden 80'erne har man kunne nyde og opleve det spændende Balkan-køkken hos Dubrovnik. I restauranten bruger køkkenet kun særligt udvalgte råvarer, af den bedste kvalitet. Det samme gælder deres nøje udvalgte vinkort, som er sammensat af druetyper og smage, der repræsenterer Balkan, samt andre spændende lande.

Menuen tager udgangspunkt i klassiske retter fra Balkan, hvor specialiteterne særligt er veltilberedt kød, fisk og grøntsager. På menuen kan du f.eks. finde Cevapcici, Sobska salat, Scampi a la Dubrovnik og Baklava.

Faciliteter
  • Vegetarretter
  • Bar
Køkken
Fisk og skaldyr, grill, balkan

Åbningstider
Man: lukket
Tirs til Lør: 17:00 - 23:30
Søn: lukket

Prisleje
Forret: 79 - 119 Kr.
Hovedret: 182 - 259 Kr.
Dessert: 79 - 85 Kr.

Siddepladser
50 inde / 0 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Street view


Kundeudtalelser

"Rigtig godt koncept, som vi lige har benyttet første gang, men vil bestilt bruge Jer igen." Hanne (Fredensborg)

"Fin og nem ordning !! :-)" Ingrid Gerner (København K)

"God app som kan anbefales." Kjeld (Frederiksberg)