da-DK
1639010348304
https://www.r2n.dk/
Floras Steakhouse København V

Hos Floras Steakhouse på Vesterbro kan du både invitere kæresten, vennerne eller familien med til saftige bøffer i stilrene og jordnære omgivelser. Book hér og få rabat på hele regningen!

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Bedste steakhouse på R2N.
I 2020 fik Floras Steakhouse 5,31 ud af 6 stjerner.
Beliggenhed
Du finder Floras Steakhouse i hjertet af København, lige i starten af Vesterbrogade. Restaurantens placering gør den til det oplagte besøg i forbindelse med en tur i Tivoli, Det Ny Teater eller Strøget.

Adresse: Vesterbrogade 16, 1620 København V

Atmosfære
Hos Floras Steakhouse kan du trygt læne dig tilbage, glemme den travle hverdag og forkæle dig selv og dine nærmeste med en lækker middag i den uformelle stemning.

Indretningen er præget af jordnære og afdæmpede farver, der sætter rammerne for både hyggeaftener, forretningsmøder og familiearrangementer. Langs med væggen har man indrettet med stilrene rødbrune lædersofaer, der smukt komplimenterer de lyse træborde og mørke stole.

Restauranten har desuden lidt siddepladser udenfor, så du kan nyde maden under solens stråler i sommermånederne.

Maden
Floras Steakhouse er et klassisk steakhouse. Som noget helt særligt kan du hos Floras selv bestemme bøffens størrelse, udskæring samt hvilket tilbehør du ønsker til din hovedret.

På menukortet kan du vælge imellem en række lækre forretter, som f.eks. tigerrejer og rejecocktail. Til hovedret har du et stort udvalg af saftige bøffer, kylling, fisk og pastaretter.

Hvis du synes det er svært at vælge, så har restauranten sammensat en 2- og 3 retters menu ud fra deres favorit-retter, som du kan nyde.

Faciliteter
  • Handicapvenlig
  • Pladser udenfor
Køkken
Fisk og skaldyr, steakhouse, grill

Åbningstider
Man til Tors: 12:00 - 22:00
Fre til Lør: 12:00 - 22:30
Søn: 12:00 - 22:00

Prisleje
Forret: 85 - 95 Kr.
Hovedret: 159 - 415 Kr.
Dessert: 69 Kr.
Menu: 295 - 345 Kr.

Siddepladser
100 inde / 8 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"Nemt at bestille bord via R2N, hvor bestillingen hurtigt blev registreret. Det fungerede også fint..." Flemming Andersen (Charlottenlund)

"Super koncept, I blir stor succes ! Flere gourmet restaurenter ville være Nice ! Ikke bare af..." Henrik Egebjerg (København K)

"Dejlig nem app." BirtheHoffmann (Frederiksberg)