da-DK
1721076337130
https://www.r2n.dk/
Kashmir Østerbro København Ø

Kashmir på Østerbro serverer så velsmagende indisk mad, at Politiken har tildelt dem 4 kokkehuer. Maden serveres i autentiske omgivelser, der afspejler den indiske kultur.

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Mest værdi for pengene.
I 2021 fik Kashmir Østerbro 6,00 ud af 6 stjerner.
Beliggenhed
Den populære indiske restaurant på Østerbro, er tæt på både Fælledparken, Østre Gasværk og Nordhavn st. Et oplagt valg, hvis man skal ud og være kulturel på Østerbro.

Adresse: Willemoesgade 75, 2100 København Ø

Atmosfære
Restauranten er indrettet efter den seneste mode i Indien. Så snart du træder indenfor mødes du af kontrastfarverne sort og hvid, som danner rammen for den hyggelige og autentiske stemning, der præger hele restauranten. Personalets mål er, at skabe en god oplevelse for gæsten, både gennem den gode smagsoplevelse og en formidabel service.

Restauranten har eksisteret siden 1982, men har for nyligt oplevet et generationsskifte, der har medført at det hyggelige spisested fremtræder som en helt ny oplevelse.

Maden
Hos Kashmir lægges der stor vægt på traditionelt håndværk og gode krydderier, hvilket kan smages i deres lækre retter. Restaurantens mål er, at skabe uforglemmelige madoplevelser.

På menuen finder du et stort udvalg af eksklusive indiske specialiteter, tandoori-retter, hjemmelavet kulfi-is og meget mere. Der serveres desuden vegetariske retter, tilberedt med den indiske ost, paneer.

Andet
Restaurant Kashmir har fået 4 kokkehuer i Politiken, for at servere så velsmagende indisk mad, som man normalt skal tage til Indien for at opleve.

Faciliteter
  • Børnemenu
Køkken
Indisk

Åbningstider
Man til Søn: 17:00 - 22:00

Prisleje
Forret: 45 - 75 Kr.
Hovedret: 65 - 140 Kr.
Dessert: 55 - 65 Kr.

Siddepladser
50 inde / 0 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Street view


Kundeudtalelser

"Er rigtig glad for den her app! Ville nok ikke komme ud og spise ellers - men nu har jeg som..." Kathrine Juul Michagin (København Ø)

"Fantastisk ordning, gør at man kommer mere ud og flere forskellige steder." Helene Mortensen (København Ø)

"I gør et godt stykke arbejde og jeres bestillings proces fungerer ubeklageligt :-) Tak..." Bat-Zion Kaaber (København NV)