da-DK
1596927439575
https://www.r2n.dk/
Nyhavns Kroen København K

Hos Nyhavns Kroen kan du nyde god og traditionel dansk mad, i omgivelser der hensætter dig i et nostalgisk tidsrum, hvor hyggen er i højsædet og maden har den fulde opmærksomhed. Book hér og få rabat på hele regningen!

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Bedste danske restaurant på R2N.
I 2019 fik Nyhavns Kroen 5,15 ud af 6 stjerner.
Beliggenhed
Nyhavns Kroen ligger ved Nyhavns Broen - hvor Nyhavn krydser Toldbodgade, og blot 250 meter fra Kongens Nytorv metro station og dermed også tæt på Strøget og Magasin Du Nord.

Adresse: Nyhavn 47, 1051 København K

Atmosfære
Nyhavns Kroen blev i 2019 kåret til at være den bedste danske restaurant på R2N af R2Ns brugere, hvor de i anmeldelser bl.a. bliver rost for deres fremragende service, dejlige atmosfære og veltilberedte gode gammeldags mad.

Indretningen er hyggelig med grønternede duge, dæmpede lysekroner og levende lys. Der er kælet for detaljerne i den gamle bygning. Restauratør Michael Olsen og kroens tjenere gør altid deres bedste for at skabe rammerne om en hyggelig frokost eller middag.

Maden
Nyhavns Kroen giver dig en stemning og en menu som både følger med tiden samt værner om traditionel god dansk husmandskost.

De serverer alle de klassiske danske frokostretter om dagen, som fx. marinerede sild og smørrebrød. Om aftenen serverer de traditionelle retter tilberedt af de bedste råvarer, her kan du bl.a. få stegt flæsk, biksemad og fiskefrikadeller.

Andet
OBS: Vi gør opmærksom på, at der ikke kan reserveres plads udenfor - hverken med eller uden rabat. Pladserne ude er som udgangspunkt forbeholdt forbipasserende i Nyhavn, da disse pladser er meget populære og hurtigt bliver besat. Dette gælder således også, selvom der tilfældigvis måtte være en ledig plads ved ankomst.

Faciliteter
  • Bar
  • Pladser udenfor
Køkken
Dansk, smørrebrød

Åbningstider
Man til Søn: 10:00 - 22:00

Prisleje
Forret: 85 - 145 Kr.
Hovedret: 130 - 219 Kr.
Dessert: 75 - 84 Kr.

Siddepladser
40 inde / 30 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"igen: alt har bare klappet - godt koncept, der bare fungerer" Ann-Cecilie Pedersen (København K)

"Det er et godt koncept det vil vi benytte os frem over systemet virker godt" Flemming Wolff (Kastrup)

"App'en er rigtig god" Susanne Henriksen (København S)