da-DK
1695307619901
https://www.r2n.dk/
Rebel København K

Hos Rebel, der har vundet Michelin-guidens prestigefyldte Bib Gourmand-pris hele seks gange, tilbydes en enestående rebelsk oplevelse i en afslappet atmosfære, hvor fokus ligger på mad, vin og fantastisk stemning.

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
Rebel har en fantastisk beliggenhed i hjertet af byen, kun et stenkast fra Kgs. Nytorv. Den charmerende restaurant er indrettet i et smukt byhus fra det 18. århundrede. Det Kongelige Teater, Nyhavn og Amalienborg er blot nogle af de attraktioner og seværdigheder, der ligger i bekvem nærhed til stedet.

Adresse: Store Kongensgade 52, 1264 København K

Atmosfære
Rebel er en Michelin-anbefalet moderne bistro, som serverer kreative retter i afslappede omgivelser.

De to etager er funktionelt indrettet og udnytter pladsen optimalt. De hvide duge og sortmalede stole giver et moderne look og skaber desuden de afslappede rammer, som indehaverne ønsker at tilbyde sine gæster.

Maden
Der bliver lagt stor omhu og koncentration i tilberedningen og præsentationen af retterne, der uden overdrivelse kan beskrives som små kunstværker.

Man kan vælge menuen “En Rebelsk Aften“ , der varer ca. 3 timer - eller “Den Lille Rebel” med en varighed på 2 timer. Derudover byder menukortet også på à la carte retter fra det moderne køkken.

Køkken
Fransk, gourmet, bistro

Åbningstider
Man: lukket
Tirs til Tors: 17:30 - 22:00
Fre til Lør: 17:30 - 23:00
Søn: lukket

Prisleje
Forret: 145 Kr.
Hovedret: 155 - 225 Kr.
Dessert: 135 - 185 Kr.
Menu: 595 - 1595 Kr.

Siddepladser
45 inde / 0 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"Det er dejligt nemt at bestille, og det fungerer. Giver mulighed for at komme ud og spise nogle..." Lillian Hansen (København K)

"Tak fordi i findes. Super koncept." Kim Olsen (København K)

"Udmærket at ku gøre brug af Restaurant 2 Night. Anvender det rimelig ofte sammen med min..." Jeanne Grønbech Witzansky (Greve)