da-DK
1638375966182
https://www.r2n.dk/
Shezan Vesterbro

Forkæl dine smagsløg med pakistanske specialiteter hos Shezan på Vesterbro, og få en smagsoplevelse udover det sædvanlige. Book hér og få rabat på hele regningen!

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
Restaurant Shezan ligger på hjørnet af Viktoriagade og Istedgade, centralt på Vesterbro. Ikke mere end 5 minutters gåtur derfra finder du Det Ny Teater, Kødbyen og Hovedbanegården.

Adresse: Viktoriagade 22, 1655 København V

Atmosfære
Som den første pakistanske og indiske restaurant i Danmark, har restaurant Shezan forkælet sine gæster i over 40 år. Hos Shezan får du både gode madoplevelser samt en service der gør, at et besøg sjældent er nok. Netop derfor har restauranten mange stamgæster.

Indenfor har man indrettet restauranten i en autentisk stil, der danner rammerne for en hyggelig atmosfære. De hvide vægge står i en perfekt kontrast til de sorte læderstole og den røde løber på gulvet. Væggene prydes desuden af smukke indiske malerier og en døråbning formet som et palads.

Maden
Restaurant Shezan forkæler dine smagssanser og giver dig en madoplevelse du sent vil glemme. Restaurantens kokke tilbereder maden efter gamle pakistanske traditioner og skikke. I det pakistanske køkken arbejdes der især med krydderier, og derfor er maden ofte ret stærk. Selvom maden ikke er tilpasset skandinaviske ganer, har du mulighed for at vælge mellem forskellige styrker.

På menuen finder du et bredt udvalg af lækre forretter, som f.eks. Papadam og Samosa. Til hovedret kan du vælge mellem et stort udvalg af retter lavet på enten lam, kylling, oksekød eller rejer. Her er det heller ikke udfordring af være vegetar, da alle retter kan tilberedes uden kød og fisk.

Faciliteter
  • Vegetarretter
Køkken
Indisk, vegetar, pakistansk

Åbningstider
Man til Søn: 12:00 - 23:00

Prisleje
Forret: 15 - 59 Kr.
Hovedret: 119 - 179 Kr.
Dessert: 30 - 50 Kr.

Siddepladser
60 inde / 0 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Street view


Kundeudtalelser

"Dejligt koncept, der giver en udfordringer til at sprige ud i nye valg af restuationsbesøg." Gitte Jandoria (København K)

"Jeres koncept er helt perfekt" Dagny Friis (Frederiksberg)

"Tak for et godt koncept :-)" Tom Larsen (Skovlunde)