da-DK
1623775341360
https://www.r2n.dk/
Shezan Vesterbro

Et besøg hos populære Shezan på Vesterbro, vil byde på traditionelle pakistanske specialiteter, der forkæler dine smagssanser. Book hér og få rabat på hele regningen!

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
Restaurant Shezan ligger på hjørnet af Viktoriagade og Istedgade, centralt på Vesterbro. Det Ny Teater, Kødbyen og Hovedbanegården er kun 5 min. til fods derfra.

Adresse: Viktoriagade 22, 1655 København V

Atmosfære
I over 40 år har Shezan forkælet sine gæster med gode madoplevelser og en service der gør, at et besøg sjældent er nok - de har derfor mange stamgæster. Ved et besøg vil du blive forkælet med traditionelle pakistanske specialiteter, en fantastisk service og en hyggelig atmosfære.

Maden
Shezan forkæler dine smagssanser og giver dig en oplevelse du sent vil glemme. Kokkene tilbereder maden efter de gamle pakistanske traditioner og skikke, så maden bliver så autentisk som mulig og smagsoplevelsen helt perfekt.

På menuen kan du finde et godt udvalg af lækre forretter, som fx Papadam og Samosa. Til hovedret kan du vælge mellem retter med lam, kylling, oksekød, rejer, vegetar og husets specialiteter.

Pakistansk mad er som oftest ret stærk, og hér er retterne ikke tilpasset skandinaviske ganer. Til gengæld kan man selvfølgelig vælge mellem forskellige styrker.

Faciliteter
  • Vegetarretter
Køkken
Indisk, pakistansk

Åbningstider
Man til Søn: 12:00 - 23:00

Prisleje
Forret: 15 - 59 Kr.
Hovedret: 119 - 179 Kr.
Dessert: 30 - 50 Kr.

Siddepladser
60 inde / 0 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Street view


Kundeudtalelser

"Dejlig nem app." BirtheHoffmann (Frederiksberg)

"Første forsøg og absolut ikke sidste! Genialt koncept." Britta (København K)

"Godt koncept som vi helt sikkert vil prøve igen" Anne Johansson (København K)