da-DK
1642494166288
https://www.r2n.dk/
Sole d'Italia København K

Forkæl dig selv og dine nærmeste med et autentisk italiensk måltid. Hos Sole D'Italia på Gråbrødretorv serveres norditalienske madretter, altid hjemmelavet frisk pasta og italienske vine. Book hér og få rabat på hele regningen!

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
Sole d'Italia ligger på Københavns hyggeligste torv - Gråbrødretorv. Herfra er du i hjertet af København, i latinerkvarteret. Dermed er du tæt på både Strøget, Vor Frue Kirke og Kongens Have, hvilket gør det til et perfekt stop når sulten melder sig.

Adresse: Gråbrødretorv 1, 1154 København K

Atmosfære
Hos Sole D'Italia har man indrettet restauranten i den rustikke stil man kender det fra rejser til støvlelandet mod syd. Bordene er dækket med levende lys og den dæmpede belysning skaber en afslappende stemning.

Det mærkes tydeligt gennem den personlige og utroligt nærværende betjening, at restauranten altid stræber efter at give alle gæster følelsen af, at være i Italien for et øjeblik - selvom man blot befinder sig i Indre København.

På de varme sommerdage kan du opleve det pulserende byliv under solens stråler, alt imens du nyder det lækre måltid på ude serveringen placeret på det hyggelige torv. Det er nærmest italiensk på dansk.

Maden
Restauranten serverer italiensk mad, særligt inspireret af Toscana regionen. Alle retter er hjemmelavede og mange ingredienser kommer hele vejen fra Norditalien, hvor restaurantens ejer har importeret dem.

Deres menukort byder på et stort udvalg af diverse supper, kød- og fiskeretter. Bestiller du én af deres velsmagende pastaretter er du garanteret at få serveret hjemmelavet frisk pasta. Desuden bager de dagligt frisk brød - og naturligvis finder I en børnemenu til de mindste.

Hele dagen kan du frit vælge mellem retterne på deres ala carte menu. I aftentimerne kan du derudover bestille deres 3-retters menu, som er sammensat af kokkens favoritter ud fra sæsonens bedste råvarer.

Andet
For at komplimenterer jeres velsmagende måltid kan I bestille enten en flaske eller et glas vin fra deres nøje udvalgte vinkort. For at fastholde den italienske tradition og restaurantstemning indeholder vinkortet udelukkende italienske vine.

Restauranten har også en hyggelig lille bar, hvor der hver weekend spilles live musik og italienske klassikere.

Faciliteter
  • Romantisk
  • Børnemenu
  • Bar
  • Pladser udenfor
Køkken
Italiensk

Åbningstider
Man til Søn: 11:00 - 23:00

Prisleje
Forret: 45 - 139 Kr.
Hovedret: 159 - 289 Kr.
Dessert: 79 - 149 Kr.
Menu: 299 - 339 Kr.

Siddepladser
100 inde / 100 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Street view


Kundeudtalelser

"Dejligt koncept" Anne Grete Andersen (Valby)

"Fungerer perfekt." Lena (Brønshøj)

"Fed app, godt udvalg af rigtig dejlige restauranter" Mads (København S)